21.07.2013 | 01:52
No, eto, da dam kratki update.
Na kraju sam se ipak odlučio za iPhone 5 jer sam imao veoma povoljnu ponudu za maksimalno očuvan uređaj pod garancijom, korišten svega dva mjeseca.
Baterija je, za razliku od mnogih infoa koje sam ranije dobio, i više nego dobra, u svakom slučaju bolja od iPhonea 4 kad sam ga bio nabavio. Preko 3G bateriju ždere užasno, da, no ja sam uglavnom doma pa je uređaj non-stop na Wi-fiju. Uključeni su auto svjetlina, četiri mail akaunta na pushu, a ostalo uključujem prema potrebi jer mi tako odgovara. Punjenjem pomoću Battery Doctora uredno dobivam 10-11 sati korišenja te dva do dva i pol dana u pripravi. Uređaj koristim za surfanje, mail, what's up, viber, pozive, fotkanje i tu i tamo slušanje glazbe i malo gledanja videa.
Jedina zamjerka mi je što na cellular data, kada je mail na pushu ili auto-fetchu neprestano troši podatke, oko 1-2 kb svakih par sekundi, što pojede paket brzo. Vjerojatno je riječ o nekom bugu, no nisam našao način kako da ga ispravim. Nije pomogao ni restore i set as new phone.
Ugl. ja sam zasad i više nego zadovoljan.