25.06.2014 | 21:21
Dajte stvarno ste pretjerali, umjesto da svatko da svoje mišljenje vi pričate o nekim glupostima. Šta sa punjačem koji je orginal od Apple-a, znači izvadio si ga iz kutije a on ne puni? Tko je tu kriv? Ili kabeli koji imaju uzasnih problema?
Bolje da ste umjesto prepirke rekli ja sam kupio taj i taj punjac i on je tako i tako punio.
Ja imam nekoliko loših i nekoliko dobrih iskustava. Što se tiče punjača (adaptera) za iPhone 5, koji sam kupio usput uz kabel, taj je bio promašaj, ne bi punio ili bi se prekinilo punjenje, ali to je rizik u tome, kupio sam najeftinije i dogodio se peh, tako je i sa kabelom bilo, jednostavno nije punio kao orginalni, ili sporije ili prekidalo.
Mene nije briga jel nesto orginal ili nije bitno da radi, imam od prije kineskih adaptera koji rade super u kombinaciji sa orginalnim ( koji sam dobio sa uređajem ) kabelom. Tako je bilo i za 3gs, kupio kabele koji sluze za punjenje a ne za sinhronizaciju( 1 nije uopce radio, 2 su radili dobro, a bili su zajdeno zapakirani) . Sad u čemu je bio problem - neznam niti sam išao u dublje analize jer je radio posao za koji sam ga kupio. Ja čuvam stvari i sve ovo što kupim mi je usput ako se nešto slučajno dogodi ili da isprobam.
Kupio sam bio jednom "orginalni" punjač za sony x10 i isto se pokvario jako brzo, a kineski mi još i dan danas i sinhronizira i puni.
Svatko ima drugačije iskustvo, netko ima više različitih iskustava sa istom stvari, a kao šta je smayoo rekao te stručnjake neko plati da napisu dobro/lose, a svi znamo zbog čega. Najvažniji je korisnik i kako je on doživio stvar i njegovo iskustvo, ostalo je manje važno.