19.10.2014 | 18:03
Bok,
Registrirao sam se na forum samo da se zahvalim korisniku "Roncha89" odnosno na njegovom postu o ovoj kupovini iz Engleske.
Naime i ja sam dobio upit sličnog sadržaja pa sam "ju" tražio adresu kako bi provjerio cijenu shippinga a onda sad dobio isto što i Roncha89.
Kupac 1:
Od: Jennifer Maierhofer Waltraud <
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
>
Datum: 16. listopada 2014. u 12:54:30 CEST
Za: Mene
Predmet: Re: Upit s Njuškala za oglas Apple iPad Air 16GB WiFi Space Gray
HERE IS THE POSTAGE ADDRESS:
RECEIVER NAME:JANE MUSGRAVE
ADDRESS:42 BRIDPORT GROVE
CITY:MIDDLESBROUGH
POSTAL CODE:TS89JX
COUNTRY:ENGLAND
Kupac 3:
Pozdrav želim kupiti
Pošiljatelj: Davor (neregistrirani korisnik) (
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
)
Kupac 3 ili 2:
From: Feranca Davor [mailto:orunshi@gmail.com]
Sent: Thursday, October 16, 2014 7:35 PM
To: Meni
Subject: Re: Upit s Njuškala za oglas iPhone 5 16GB crni - sve mreže (sim free)
Pozdrav Hvala na odgovoru, želim vam poslati stavku u mojoj kćeri u SAD-u Sam Sam trenutno na moru u Hrvatskoj danas ja bi poslao stavku s njom sebe er želim da se prikažu kao rođendanski dar ja ću platiti 100 kuna za troškove dostave svi vi samo trebate učiniti sada je da mi pošalju svoje bankovne podatke za isplatu s ukupnim iznosom uključujući utovar ja će biti na čekanju za svoj odgovor, zahvaljujući
Hello thanks for your reply, i want you to send the item to my daughter in USA Am currently on sea in Croatia now i would have sent the item to her myself because i want to present it as a birthday gift i will pay 100 HRK for the shipping cost all you just have to do now is to send me your bank details for payment with the total amount including shipping i will be waiting for your reply thanks
Uglavnom, prijavio ovo sve na Njuškalo i dobio odgovor:
Zahvaljujemo na poslanim podacima.
Navedene e-mail adrese ćemo spriječiti od slanja upita putem opcije Kontaktiraj oglašivača na Njuškalo portalu.
Nije nešto ali veseli činjenica da ipak pokušavaju štititi i oglašivače.