28.02.2015 | 11:26
iPhone 6 Plus baterija traje dva dana s više od 10 sati aktivnog korištenja. Sve mi je uključeno pa i bluetooth jer imam Pebble sat, a u autu se odmah spaja na handsfree.
U nekoliko navrata mi se dogodilo da se jače zagrije i počne cuclati bateriju. Pronašao sam da mu se Podešavanje zone zna zablesati pa sam tu opciju isključio. Od tada mi se nije više dogodilo zagrijavanje i cuclanje baterije, ali još nije prošlo dovoljno dugo vremena da bih decidirano tvrdio da je to uzrok problemu.
Jedina pomoć je u tom slučaju isljučivanje, čekanje da se malo ohladi i onda ponovno uključivanje. Čini se da je do softwerskog problema, ali nisam još tražio po netu da li je to masovniji problem. Znam jedino da mi je kolega na brodu rekao da se to i njegovoj ženi zna dogoditi na njezinom 6 Plus.
Jedino taj problem sa zagrijavanjem i cuclanjem baterije baca mrlju na inače sasivm odlično korisničko iskustvo. S obzirom na veličinu ekrana sada ga puno više koristim nego stari 5S. Dapače, kad sad uzmem peticu u ruke čini ni se nekako presitan
Evo recimo sada mi je na njemu baterija na 61% s 5h i 11min korištenja i 1 dan i 3h pripravnog stanja.