15.03.2015 | 20:42
Sank kaže:
Sad ću tražiti od tebe da mi se javno ispričaš zbog neosnovanog deskreditiranja i neosnovanog optuživanja da ja plašim svekoliko pučanstvo.
Zbog toga ti se neću ispričati jer ti neutemeljeno plašiš ljude koji su neupućeni i nestručni u ovom smislu. Prestani to raditi.
Što se tiče ovog tvog navođenja da su se ljudi ovdje na jabučnjaku tužili na originalne punjače, a kao niti jedan na zamjenski punjač ne može biti nikakva indilkacija ničeg,
Još manje to može biti bilo čiji članak na internetu. Čovjek je nasumično odabrao jedan zamjenski punjač i sad bi to trebao biti dokaz da je svaki zamjenski punjač takav. Ma hajde...
Ti jako dobro znaš da ne moraš nekome napisati direktno da je idijot (namjerno pišem sa j) da biš mu to stavio na nos. Dovoljno je da na to ukažeš indirektno, a što često i činiš ovdje na jabučnjaku. U ovom konretnom slučaju riječi DOSADAN i SKINI MI SE jasno upućuju na što si mislio!
Mislio sam to što sam napisao - da si dosadan i da mi se skineš sa svojom Apple propagandom. U mojoj percepciji to ni na koji način nema veze s osobinama koje bi karakterizirale nekog idiota. To je
isključivo tvoja vlastita fabrikacija.
Zašto ti sad misliš da je tih tvojih 7 godina iskustva sa profesionalnom opremom dovoljno da ovdje dijeliš epitete i prosipaš svoju aroganciju?
Epitete ne dijelim. Što se mojih 7 godina iskustva tiče, sam si za njih pitao, pa sam ti i odgovorio. Sad kad ne znaš što bi na to odgovorio...
Pored toga, kakve to uopće veze ima kad sam ti lijepo dao link da vidiš kakva je razlika u elektronici između tzv. originalnog i tzv. zamjenskog punjača i gdje je argumentirano napisano što ne valja i zašto?
Tamo se vidi kakva je razlika između JEDNOG slučajno odabranog Apple punjača i JEDNOG slučajno odabranog zamjenskog punjača. I to ne dokazuje ništa, to nije nikakva statistika, čak ni tako oskudna kakvu sačinjavaju iskustva korisnika jabučnjaka (koja sam spomenuo).
Ja ti garantiram da mene za to nitko ne plaća
Ja ti vjerujem da te nitko za to ne plaća. Tim mi je smješnije to tvoje Apple agitiranje.