01.10.2016 | 10:30
Malo bih se na ovo sve nadovezao, mozda na drugačiji način.
Koristim iPhone već 6 godina, prošao iOSe, bavio se unlockanjem, tweekanjem svim i svačim vezano
za njih, sad puno manje sve to osim sto koristim iPhone kao primarni mobitel.
Nedavno sam radio update na iOS 10, htio sam postaviti uređaj "SetUpAsNew" ne ići preko OTA ili preko iTunes.
Onda naiđem na probleme sa slikama, kako ih prebaciti, kopirati, nikako. Jedino copy paste na računalo.
Onda naiđem na problem sa SMS, kako ih kopirati na novi iOS, nikako. Ima opcija za export na PC, ima softwera koji "navodno" rade backup-restore ali koštaju preko 50$.
Uređaj je ok, hardverski, ali nemože mi nitko reći da je normalno da slike koje sam ja slikao, na uređaju koji sam ja kupio i platio ko "ćaći misu" nemogu ubacit u camera roll, mogu ih samo syncat.
nemogu sms poruke prebacit... na andoridu ih backup - restore za 2 min, isto kao i slike, mozes raditi sa njima ono što želiš.
uzimajući u obzir hardverske konfiguracije, fluidnost, puno proširenije mogućnosti,cijenu andorid se itekako približava i vuče iKorisnike sebi.
iUređaj je sigurnosno jači, to mi se sviđa, ali ljudi moji iOS 10 je tu 2016 godina, daj mi da ubacim slike u mob i vratim sms poruke....