03.10.2016 | 20:57
Pa moram priznati da ako radim "Setup as new" onda vjerovatno i zelim da je "as new". Onako, common sense. Ako zelim prebacivati onda je zamisljen restore. A naravno da nisu razradili varijante kad netko radi sranja po iOSu i jailbreaka i krsi uvjete koristenja koja je prihvatio... kako cudno! Ok, sad kad sam objasnio zasto uopce ne prihvacama vase argumente i to silno cudjenje mozemo daje
Inace, sve osim sms poruka se moze i vratiti na as new mobitel al to onda zahtjeva malo vise "manualnog" rada jer takvo vracanje nisu zamislili na uredjaj koje se setapira "as new".
A za cuvanje sms poruka opcenito, potrebno je samo imat onaj itunes backup i Phoneview aplikaciju na racunalu s kojom se uvijek mogu otvoriti i procitati.
A s druge strane, nakon mojih iskustava s raznim Andriodima iOS je znanstvena fantastika. Obicno prebacivanje imenika s dva android mobitela moze pojesti vise zivaca i vremena nego kompletan prijenos svega na iOSu. I ne, to nisam sam ja neznao kako rijesiti nego jos 10-ak iskusnih informaticara...