27.11.2016 | 19:02
songoku kaže:
saint kaže:
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update
A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.
Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.
Dali se ovaj odgovor odnosi na sainta ili mene?
Jer ja opisujem problem kroz temu..
Evo javila mi je frendica da se jedna aplikacija uspjela obrisati, ali samo zato sto postoji u app storeu...
Ove dvije druge ne postoje, i sad se nedaju obrisati..
Mob nije nikad jailbreakan..
Aplikacije koje se nedaju obrisati su one crne na prilozenim slikama. No sad se uspjela obrisati samo pošta.. Druge dvije ne.. Kaze ponovo ju je skinula pa obrisala.. S tim da ju dva dana nije uspjela obrisati..