28.11.2016 | 10:06
songoku kaže:
Jos jedno rijesenje je, ako ipak ne znas koji je tocno Apple ID koristen kod kupovine tog appa, a mozda imas neki drugi Apple ID sa kupljenim tocno tim istim appom, mozes ga downloadati u iTunes i sa tim accountom pa syncati na telefon (normalno, iTunes ce te traziti autorizaciju tog racunala za taj account ako vec nije autorizirano). Samo pazi, mora biti tocno taj isti app, jer u screenshotu sto si stavila imas dva razlicita appa, zena.hr i žena.hr (ali cak i da se identicno zovu to bi isto bila dva razlicita appa). Svaki app ima svoj unique identifier koji je najcesce u obliku ime_devlopera.ime_appa.com, cim se taj id promjeni, to je novi app. U ovom gore slucaju taj app je bio npr. igmdizajn.zenahr.com, zatim je developer povukao taj app iz Storea (vjerojatno radi redizajna) i onda su ga opet vratili ali ovaj put sa id-om npr. igmdizajndoo.zenahr.com.
Ukratko, jedino rijesnje bez restora telefona ti je pronaci taj originalni app (nije bitno sa kojim accountom je kupljen) i s njime popraviti taj corruptani app. Nije bitno hoces to raditi direkt na telefonu ili kroz iTunes (mada bi ja za svaki slucaj ipak preporucio iTunes), ali moras imati neki account koji ima kupljen taj originalni app.
Super si ti to sve rekao i pojasnio, stvarno, ali app nema. Nema je nigdje, i to je sad osnovni problem. Od tud sve pocinje, dok ne nađe app nemoze se nista. Jer pazi, i ja sam imala situaciju kad sam prešla sa 4 na 4s. Jednu aplikaciju koju sam imala na 4, htjela sam imati na 4s, u međuvremenu su je valda maknuli i nema sanse da sam ju vise igdje mogla naci, pa cak ni pod kupljeno.
Naime ona ima id i s kojim je sad prijavljena i s kojim je kupljena app. I nista ne vrijedi jer app nema u storeu.