21.08.2020 | 22:43
jura22 kaže:
Ne. Trazio je placanje jer je Minecrafr bio na 4 uredjaja instaliran. Kada sam obrisao s jednog od uredjaja igru, uredno je dao skinuti bez placanja.
Nesto mi ovdi ne pase, jesi siguran da nije bio in-app purchase ili tako nesto, jer tu developer moze staviti neka ogranicenja.
Ili moguce je da je bio neki bug, cita sam dosta da je znalo biti slucajeve da u AppStore-u ti stoji cijena i trazi da platis iako si taj app vec kupio na istom ID-u. To se dogadjalo ljudima sa cak samo 2 uredjaja. Mislim da bi to mogao biti isti slucaj kod tebe, a to sto je proradilo kad si izbrisa sa jednog uredjaja je vjerojatno slucajnost. Jesi isao u Purchased apps i probao dovnloadati od tamo, ili samo search app pa ti je tu nudio cijenu i Buy?
Nije mi jednostavno vrag da mira pa sam mora ici testirati ovo sto si reka i ne poklapa se s tvojim iskustvom.
Moj testni app je bio Sonic the Hedgehog 2, ja sam ga kupio davno jos kad je izisa (za $0.99 ili $1.99 ne sicam se tocno, ali HRV cijene su jos bile u $). Ne znam tocno kakva je situacija sad, mislim da je to sad Free sa in-app purchase za otkljucati sve levele, bar je tako na US storeu kad se prebacim na US account. Kad sam na HRV accountu ne mogu viditi jel free ili paid jer mi nudi samo ikonu oblaka da ponovno downlodam). Uglavnom, ja mislim da ja jos uvik imam ono sto sm platio, jer cim downloadam imam puni app bez ikakvih opcija in-app purchase.
Uglavnom, test je bio slijedeci:
- App je oduvijek na AppleTv-u i na iPad-u (6th gen)
- Downloadao ga na telefon (iPhone 6s Plus), to su znaci sad 3 uredjaja
- Iskopao sam stari iPad (3rd gen) i iPhone 4s negdi iz prasine, osposobio ih -> AppStore -> Purchased i uredno je downloadalo na oba i radi sad na svih 5 uredjaja, jedino sto sam za ova dva stara uredjaja mora izabrati onu opciju da downloada staru verziju, jer trenutna trazi minimalno iOS10.