Viber app - besplatni razgovor između iphonea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Viber app - besplatni razgovor između iphonea

03.12.2010 | 21:03
Izašao novi app za besplatni razgovor između dva iphonea. Radi na 3G i WiFi . App je besplatna na na App Storeu.
03.12.2010 | 21:11
Hvala na informaciji. Baš sam je skinuo.
03.12.2010 | 23:46
Pa kaj Skype ne daje isto to?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.12.2010 | 11:20
zabac je napisao:
Pa kaj Skype ne daje isto to?

I ja skinuo sebi i ženi. Za razliku od Skypea na Viber-u ti se za korisnički račun koristi tvoj telefonski broj, koristi kontakte koje imaš u telefonu i ako je neko od njih na Viber-u to ti pokaže pored imena pa možeš zvati besplatno, a i radi preko 3G. Nije loše, još da dodaju video poziv
07.12.2010 | 12:24
Meni nikako da pošalju onaj aktivacijski kod. Ne vjerujem, ali da li ima možda veze šta sam tele2 korisnik?!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.12.2010 | 14:00
georgeee je napisao:
Meni nikako da pošalju onaj aktivacijski kod. Ne vjerujem, ali da li ima možda veze šta sam tele2 korisnik?!

Moja žena i ja smo na T-Mobileu i poslalo nam kod u roku od milisekunde Pojavio se mali plavi popup sa kodom čim sam tapnuo zahtjev. Ja sam se ženi pojavio kao Viber korisnik odmah, a ona meni tek nakon par sati
07.12.2010 | 15:15
Pojave se u imeniku svi koji imaju iPhone i aktivirali su Viber, čak i bez našeg kontakta s njima, super
07.12.2010 | 15:15
Radi to čudo i na iPadu koji je samo WiFi, ja prijavio svoj drugi mob koji mi je na Tele2, dobio pristupni kod i sad kad me netko zove preko Viber-a, javim se na iPadu, a ako poziv ne uspije, preusmjeri se na normalan GSM broj... Kažu da rade i na sms-ovima koji bi bili free, onda to postaje najkorištenija aplikacija koju ćemo imati
07.12.2010 | 16:21
Ja sam na t-mobile i isto ne primam kod...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.12.2010 | 19:02
Smileman je napisao:
Radi to čudo i na iPadu koji je samo WiFi, ...

A vidiš, a ja probao na mom 3G iPadu pa mi javlja da za sada nije kompatibilan s njim i to je to? Ja sam ga digao na OS 4.2, da nije to razlog, ili što ima 3G? probat ću na drugom koji je samo WiFi
11.12.2010 | 20:38
ja sam isto tmobile i takoder nisam dobio sms
a jos jucer sam se prijavio
jel zna netko vise?
pisao sam 099 mozda treba samo 99 za pocetak broja ili?
11.12.2010 | 21:50
Na t-mobilu, cekam kod vec vise dana.... isto nisam siguran u 099 ili 99?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
12.12.2010 | 01:28
Nisam baš 100% siguran jer sam to nekako automatikom upisao, ali kladio bih se da sam upisao +38599... kod prijave na Viber. Mislim da treba upisat sve zajedno sa pozivom za lijepu našu
12.12.2010 | 18:44
Napokon kod dakle deinstalirao sam viber app s iphona, iskljucio 3g i spojio se preko wi-fi pa skinuo app. Upisao broj bez nule i u roku par sec dobio kod. Mozda nema smisla ali meni je radilo
12.12.2010 | 22:28
radi samo na t-mobileu, vip i ostali operatori ili ti ne radi
04.01.2011 | 14:28
kako ovo čudo funkcionira?
dali oba korisnika moraju biti spojen na wifi? ako se koristi 3g mreža dali onda i korisniku koji primi poziv troši se promet?
04.01.2011 | 15:29
Da li Viber mora biti konstantno upaljen ili se on uguzi nekak u sistem? Jer ako radi kao klasicini app, onda kao i Skype trosi bateriju. Skype isto dozvoljava gratis zvanje preko 3G ili Wi-Fi-a. Nije integriran u imenik, to je istina.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.01.2011 | 16:10
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype. Viber radii preko WiFi i preko 3G, ali besplatan je samo utoliko što se njegovo korištenje ne plaća posebno.

Preko WiFija je besplatno ako ne moramo platiti za korištenje hotspota, ali na puno mjesta se mora nešto platiti pa onda više nije baš u potpunosti besplatno. Ni doma na WiFi nije besplatno, naročito onima koji nemaju flat rate, jer ovo troši dio plaćenog prometa.

Isto vrijedi i za 3G. Nije besplatan jer ako nikako drukčije, plaćamo mobilni internet kroz pretplatu i za to dobijemo određenu količinu prometa. U inozemstvu smo u roamingu i to je vrlo skupo za regularne pozive i SMS, a kamo li za data promet. Zato u inozemstvu dolazi u obzir samo WiFi. Na rijetkim aerodromima, kafićima, restoranima i hotelima ima besplatan, ali zato često i preopterećen. U većini slučajeva moramo nešto platiti da bi se mogli spojiti na mrežu svih mreža.

Mislim da se prečesto BESPLATNO shvaća previše doslovno. Ta riječ je samo mamac da se lakše odlučimo nešto platiti, a ako bilo što platimo kako onda može biti besplatno?
04.01.2011 | 19:16
Sank je napisao:
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype.

Ne mora. Ponasa se kao Facetime. Kad te netko zove upali se. Isprobano. Vise puta. iPhone 3G i iPhone 4.
Zato mi je super taj app. Ljudi me mogu zvati u bilokojem trenutku. Mjerio sam potrosnju 700KB data transfera u 1min.
04.01.2011 | 22:09
Kupio iPhone 4 u vipu 17.12 i 18.12. instalirao viber kao što je sank napravio +38591...
dobro funkcionira sa slušalicama, bez njih ne čujem dobro jer glas ide preko zvučnika (ispod), nezgodno ako sam negdje vani i nemam slušalica svi čuju razgovor, da li se to može podesiti da funkcionira kao normalni telefon?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.01.2011 | 22:18
Defou je napisao:
Sank je napisao:
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype.

Ne mora. Ponasa se kao Facetime. Kad te netko zove upali se. Isprobano. Vise puta. iPhone 3G i iPhone 4.
Zato mi je super taj app. Ljudi me mogu zvati u bilokojem trenutku. Mjerio sam potrosnju 700KB data transfera u 1min.

Defou imaš pravo, ne mora biti uključen poput Skype-a. Izgleda da nisam dobro testirao pa sam došao do pogrešnog zaključka. Ispričavam se.
13.01.2011 | 22:14
odlicna stvar, koristim iphone 4 , ios 4.2.1, brejkan, na vip-u sam i radi odlicno. Pozz
31.10.2011 | 19:42
imam jedno pitanje sto se tice ove viber aplikacije.. da li je neko slucajno testirao na mobilnom internetu to jest kolko trosi internet saobracaja ? ?
31.10.2011 | 20:23
Pa pise ti par redaka iznad

700kb po minuti...
31.10.2011 | 22:19
da li trosi isto i kad saljes sms i kad pricas ? ? ?
31.10.2011 | 23:36
potrošnja
31.10.2011 | 23:41
hvala punooo...
01.11.2011 | 00:09
14MB po satu, pa to i nije skupo... Ja sam ga koristio samo preko WiFi jer sam brijao da troši više...
01.11.2011 | 00:37
Ma ni govora. Meni je to primarni način komunikacije sa bilo kim tko ima smart phone. Android iOS korisnici s kojima ja komuniciram su svi na viberu i iz dana u dan lista je sve veća i veća. 3G ili wifi, viber je uvijek ON.

Radi njega upravo spustam pretplatu za jednu kategoriju. Samo mi je flat net potreban sve ostalo mi ne treba.
01.11.2011 | 16:16
kolkiko kb/mb otprilike po sms-u trosi?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 3 minuta
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO