02.02.2011 | 00:37
sylwius je napisao:
Sike-ri hvala na odgovoru.
Meni se to dogada u danu mozda jednom/dvaput ali sa tim da ja zatvaram multitasking skoro svaki put kada upalim neku app pa se zato cini da je jako cesto, moj frend gasi apps na multi svakih par dana tako da on to uopce ne osjeti. Mozda novi updajte to rijesi. Jel netko zna kad stize novi up!!?
I ja znam imat naviku otvaranja multitaskinga stalno i gašenja aplikacija iz neke "paranoje" da će mi pocuclat bateriju ili štatigajaznam!
Ali nedavno sam instalirao jednu aplikaciju sa appstore-a, košta 1 dolar i zove se SYSTEM.
evo ti i link:
LINK
Možeš jednim refreshom, osloboditi zauzetu memoriju na mobu (što je super opcija), također možeš vidjeti i procese koji rade trenutno u pozadini, stanje memorija na ajfonu, podatke o svom mobu, i jedna od najvažnijih opcija, produljit vrijeme trajanja baterije.
Kad ti se baterija spusti ispod 10% (najbolje navečer prije spavanja), prikopčaš ga na punjač i uključiš tu aplikaciju. Onda ti "ona puni mob", a kad dođe do 100% radi tzv. trickle charge, gdje nadopunjuje bateriju do njenog punog kapaciteta.
Provjeri malo na linku, meni se jako svidjela aplikacija
Kada stiže novi update?
Pa koliko ja znam, trebao bi jako skoro, možda kroz neka 2 tjedna?
10.02. je trenutno JAKO zanimljiv datum i za iOS, i za Jailbreak zajednicu