Najbolje Maske I Screen Protectori Za Iphone 4.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najbolje Maske I Screen Protectori Za Iphone 4.

29.01.2011 | 12:04
Želim Znati Koje Su maske i Screen Protectori najbolji i naj jeftiniji po mogučnosti da znam za svog kupiti.!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.01.2011 | 13:15
Dino.Tomac je napisao:
Želim Znati Koje Su maske i Screen Protectori najbolji i naj jeftiniji po mogučnosti da znam za svog kupiti.!

Pa nećeš valjda svog iPhonea obući u nekakve jeftine, ružne, ljigave krpice?!?!? Sve zavisi što voliš i želiš, osim da bude jeftino.

Ja sam svoga obukao u Belkinovu prozirnu tvrdu plastiku bez zaštite za ekran jer sam želio da se i dalje vidi iPhone, a zaštitnike za ekran ne volim jer ni jedan ne daje onaj fini osjećaj kao iPhoneovo originalno staklo, a i nervira me kad se zavuče prašina ispod njega.

Ženi sam pak kupio XtremeMac koji ima sve, ali prvo je odmah skinula zaštitnik za ekran jer da joj se ne sviđa, a onda kad je skužila da joj gumeni obruč ne dozvoljava da ga puni na Philipsovoj radio-budilici, onda je isčupala i taj gumeni okvir pa je sad ostala samo prozirna zaštitna maska slična ko moja Belkinova i zadovoljna je, samo da joj se ne ogrebe zadnje staklo na iPhoneu.

Evo ti i slika da vidiš na što to liči:

BelkinSleeve.jpg
29.01.2011 | 18:53
Sank, gdje si kupio ovu prozirnu maskicu?
I koliko si dao love?
29.01.2011 | 18:58
ja mislim da je ovaj belkinov oko 150 kn..ja sam uzeo mirror screen protectore za oba dvije strane i Gear4 Jumpsuit duo...meni je ok...
29.01.2011 | 18:59
I još nešto..
Da li možeš uslikati iPhone 4 sa tom maskicom da vidim kako izgleda, tj. da li strašno "povećava" mob ili je tanka?

Hvala ti puno!
Ako ne, nemaš frke
29.01.2011 | 18:59
Jumpsuit Duo sam dao 150 kn a za ta screen protectora 90 kn...
29.01.2011 | 19:01
napiši na you tube belkin grip vue review ako zeliš znat kako izgleda..
29.01.2011 | 19:17
Pogledao sam, pa ne čini mi se loše uopće!
Možemo ju negdje kod nas kupiti?
29.01.2011 | 19:33
da imaš u iStyleu-Arena-Zagreb;City Center one(ja mislim da nema tamo) i još negdje.....meni je odličan Gear4 tHE band samo je po rubovima i nemoze se ogrebati stražnji dio moba.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.01.2011 | 19:48
Maska je tanka i ne povećava puno iPhone. Stane mi recimo u Philipsov radio-sat uz krevet bez da ju vadim. Pretpostavljam da si pronašao sliku da sad ne slikam. Sliči na taj Belkin grip vue, a kupio sam ga na aerodromu u Holandiji, ali valjda imaju sada i kod nas već nešto slično.
29.01.2011 | 20:31
Ako nema u hr.onda je tu dobri stari Ebay...
31.01.2011 | 08:16
Te prozirne maske nisu dobre, jer imaju na zadnjoj strani vodeni efekt.Probao sam te maske i nisu mi se svidjele iz tog razloga.Ta zaštita nema nikakvog smisla, jer ga nece zastiti kod pada, a zastita zadnjeg stakla je onda bolja sa folijom koja se ne vidi.
31.01.2011 | 10:52
york je napisao:
...Ta zaštita nema nikakvog smisla, jer ga nece zastiti kod pada, a zastita zadnjeg stakla je onda bolja sa folijom koja se ne vidi.

A šta ako natrpam spužvice između ajfona i maskice??
hahaha )

Slažem se sa tobom da ga neće zaštititi, ali je osjećaj držanja u ruci bolji utoliko što se ne skliže kao sam ajfon u ruci, a i ima utjecaj na psihu kad imaš maskicu

Ja isto imam screen protector sa prednje i sa stražnje strane ajfona, tako da ga sada trenutno furam bez ikakve futrole.
Ali si definitivno planiram kupiti neku futrolu, samo moram izabrati onu pravu!
31.01.2011 | 10:56
sike_ri je napisao:
york je napisao:
...Ta zaštita nema nikakvog smisla, jer ga nece zastiti kod pada, a zastita zadnjeg stakla je onda bolja sa folijom koja se ne vidi.

A šta ako natrpam spužvice između ajfona i maskice??
hahaha )

Slažem se sa tobom da ga neće zaštititi, ali je osjećaj držanja u ruci bolji utoliko što se ne skliže kao sam ajfon u ruci, a i ima utjecaj na psihu kad imaš maskicu

Ja isto imam screen protector sa prednje i sa stražnje strane ajfona, tako da ga sada trenutno furam bez ikakve futrole.
Ali si definitivno planiram kupiti neku futrolu, samo moram izabrati onu pravu!

Ja imam iskin solo i sena ultra slim, pa ih mjenjam kad mi jedna dosadi.Tako da nisam protiv zaštita, ali ova gore od Belikna je jako loša.
31.01.2011 | 12:29
Ugl.ove 3 solucije mi se cine zgodne pa možda i vama pomogne ako niste nešto slicno do sad uzimali

1)
ZAGG invisibleSHIELD - zgodna stvar, navodno gotovo nemoguce izgrebat i ima jamstvo nekih 3 il 30 god ili doživotno. Nije ni bitno ionako nitko od nas vjerojatno nebude imao iPhone više od 2 il 3 godine.
Cool stvar je što se to može kupit kod nas 180kn i može sam vlasnik ducana aplicirati tu stvar za mob đabe pa pojednostavljuje cijeli postupak.
E sad cijena je nešto viša nego vani. Konkretno u SAD-u i slicnim zemljama je 25$ što je 136kn. Ako dodamo da bi nas poštarina došla ako uopce to uvoze kod nas nekih 5$ dolazimo do cijene od 163kn što 17kn razlike od ove domace, a pošto bi ovu domacu tu mogli reklamirat/servisirat cini mi se zgodnije ovdje uzet. Ugl.najveca prednost ove folije je što je s njom citav iPhone potpuno ocuvan od bilo kakvog grebanja i dijelom od nekih sitnijih padova, problem s antenom je rješen a i iPhone ne dobiva na debljini nit se može na njemu uociti da ima išta na sebi. Jednostavno najljepše rješenje

Evo i link:
www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-...rs-skins-shields.php

2)
Clear-Coat zaštita. Sve isto vrijedi kao i kod prethodne pa i cijena i garancija, jedina razlika je što nije dobavljiva kod nas barem koliko sam uocio. Neki kažu da je ova bolja, a neki da je ZAGG-ova.

Više ima ovdje:
www.clear-coat.com/home.php

3)
Apple bumper - original crna Appleova zaštita sad košta na akciji 84kn. Ugl.to je najjeftinije rješenje. Ono što je negativno kod tog što cini iPhone mrvicu širi možda 2mm i možda nekome ružniji i time iPhone nije potpuno osiguran od grebanja (pogotovo zadnje strane). Veliki plus osim cijene je što pomaže u držanju mobitela (kako je obla i gumena lakše ga je držat u rukama i da ne klizi), uklanja problem s antenom, ali najvažnije je prilicno dobro cuva iPhone od slucajnih padova s normalne visine (do 2m).
Sve je vidljivo u videu pa pogledajte:

Ovaj video lijepo demonstrira neke stvari

Naravno najbolja zaštita bi bila invisibleSHIELD (ili ovaj drugi) + Bumper ali baš toliko viška love i nemam (260kn)

Inace još sam si mislio uzet iPhone bluetooth slušalicu ali sad neznam koliko je to isplativo i dobro?

Košta 230kn a dobro je što se na njen kabel može puniti i iPhone pa smo rješili pitanje razervnog kabla
t-mobile.hr/iPhone/default.asp

Eto tolko od mene. Napisao cijeli esej, ali sad bi sve trebalo bit jasno. Sad slušam vas!

Pozzzz!
31.01.2011 | 13:32
Još 1 zgodan video koji mi je frend maloprije poslao..
31.01.2011 | 19:46
Moj 3GS je već godinu i pol bez ikakve zaštite. Držim ga u džepu, na stolu i ne diram ga (u smislu povlačenja po stolu). Kad ga trebam primim ga u ruku. Svojevremeno sam kupio futrolu koju mogu zakačiti za remen, pa mogu, ljeti, slušati muziku šećući. Moje mišljenje je da je uređaj tako dobro napravljen da mu ništa nije potrebno. Nisam toliko paranoičan a i pazim na stvari:P I, da, izgleda kao nov (90 od 100).
01.02.2011 | 00:07
Navodno "originalni" Apleovi bumperi naprave vise stete nego koristi na iphoneu jer metalni dijelovi na njemu izgule metalni rub samog urdjaja. Vidio na puno reviewa tako da pripazite na to, jasno je vidljivo nakon par mjeseci koristenja! Inace bumperic izgleda odlicno.
01.02.2011 | 00:37
Ovo pod navodnicima "originalni" bumperi misliš neke kineske kopije ili bumpere koje Apple prodaje?
Imaš kakav video di si to vidio?
A taman sam si mislio uzet u t-mobileu bumper..
01.02.2011 | 21:32
Šta mislite o ovom:

www.gear4.com/product/_/40/icebox-pro/?cid=43

Odlicno je što štiti kompletno i prednju i stražnju stranu kao i rubove. Dakle apsolutno sve. I s time ne trebaju nikakvi shildovi, folije, bumperi i sl.
Uz sve to skoro najjeftinije izađe tocnije može se kupit u hami i iStylu za 150kn. Mobitel lijepo izgleda u tome jer je prozirno i bolje leži u ruci.
Što je najbolje, meni je bilo cudno, hoce li uopce touchscreen raditi ako je preko njega plasticni poklopac ali najnormalnije je radio
Isprobavao sam danas i svi su gumbi kao i konektori dostupni za normalnu upotrebu.

I sve bi to bilo i divno i krasno da ne cini debljim iPhone, a pošto su to plastike s prednje i stražnje strane podebljaju ga za nekih 2mm.
I uz to teže je malo skidat tu masku(ali ja sam imao na stražnjoj strani foliju pa je možda zbog tog nastao problem).
Al svejedno ima puno više pozitivnih strana neg negativnih, pa je možda i uzmem.
150kn i nije tolko puno a i da nebudem zadovoljan lako bi se dala prodat za 100 i neš kn

Ima i tu 1 video na francuskom ali poanta je da se vidi na koji se sistem stavlja..

Druga solucija je: www.gear4.com/product/_/49/icebox-edge/?cid=43

Trenutno ih nema u crnoj boja, ali iskreno meni efektnije djeluje bijela na crnom iPhoneu. Ili kricavo zelena, ali to bi moglo biti ipak preživo xD
Ima je svuda za kupiti (hama, iStyle, Vemil..) i svuda je negdje 140kn.

Ugl.zanimljivo mi je da su kod nas oko 140-150kn a u UK oko 170kn pa plus dostava kad bi dostavljali. 1.put smo mi jeftiniji nego vanka
Ugl.obje su gear4 što mi se cini ok marka.

Sve mi se cini da možda ipak necu uzet originalni bumper ako su nekima njegove metalne tipke ili šta navodno zagrebale metal na iPhoneu.
Znate li vi šta o tome?
03.02.2011 | 22:17
Nakon tolko gledanja i premišljanja uzeo sam originalni crni Appleov bumper i za sad sam zadovoljan.
Mob odmah bolje leži u ruci(ugodnije ga je držat), zašticeni su mu rubovi a i dijelom ekran i zadnja površina jer je rubna guma malo viša
pa stakla nisu direktno izložena podlozi. Naravno time je rješen i "antena problem" koji da budem iskren nisam ni
doživljavao. Uređaj gotova da nije dobio na dimenzijama i baš elegantno izgleda kad je sav crn.
Sutra/prekosutra cu valjda stavit i invisibleShild i tako cu ga potpuno zaštit od bilo kakvog grebanja.
(pa valjda i onih slucaja kad je neznam kako bumper oštetio metal )
Ugl.za nekih 200-tinjak kn sam si skoro potpuno zaštitio mob pa više nemoram razmišljati na šta cu ga staviti
i šta bi se moglo desiti. Nekako se osjecam sigurnije a to mi je najvažnije!
06.02.2011 | 13:04
ja koristim incase-ov snap case za iphone 4, odličan je, ali isto bi ga zamjenio za appleov bumper(ako je netko zainteresiran neka se javi). draži mi je iphone 4 bez ičega na sebi
  • salsa
  • Posjetitelj
07.02.2011 | 17:13
e bay zakon za to
07.01.2013 | 14:11
Koje je najbolja maska/kuciste do 150 kn ?
17.01.2013 | 13:17
Ima neko kombinaciju nekog full body shielda tipa Zagg i bumpera (iphone 4)? Planiram si uzet bumper a citam na netu da se zavuce prasina pod njega pa da "ostecuje" metal sa strane, stoga bi uzeo full body shield pa da zastitim i bocni metal.
17.01.2013 | 14:31
Ovo je meni najbolje kucista za iPhone5.Tanka je i uopste nemas osjecaj da je na njemu, toliko je tanka.

store.ozakiverse.com/iphone5/116-ocoat-03-jelly.html
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 22 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, Anonimci (319)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO