Brisanje pjesme sa iphonea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Brisanje pjesme sa iphonea

04.02.2011 | 22:39

Dakle uspio sam preko itunesa sa kompa prebaciti neke mp3-e, i sada bi to pobrisao no na iphoneu u ipod dijelu imam opcije izvođenja, traženja itd. Kako obrisati sve ili pojedinu pjesmu?

Hvala!
04.02.2011 | 23:09
trebas otici u itunes i tamo kod svake pjesme imaš kvačicu, makni kvačice sa pjesama koje ne želiš na ipodu i sljedeci put kad budes spojio uređaj sa kompom, sve pjesme bez kvačica će obrisati iz memorije uređaja. One ce ostati vidljive na itunsu, kad ih budes opet zelio samo ukljucis kvačice. Ako ih želiš potpuno izbrisati i iz itunsa, samo lupi delete

Untitled-e4d1ba8b600a33a1c5d447969b7285b2.jpg
04.02.2011 | 23:23
na iphonu mozes otici na "playlists" i prstom u desno po playlisti ce ti se pojaviti tipka delete pa mozes tako obrisati cijelu playlistu, ili mozes otvoriti listu, odabrati pjesmu i delete
Photo_velj_04__22_18_37.jpg
05.02.2011 | 00:02
Hehehe, znao sam da je neka fora:) Ovo sa playlist i desno
Hvala ti na iscrpnom odgovoru.
05.02.2011 | 00:14
nema problema
05.02.2011 | 00:25
Ipak imam jedan problemčić
Kada odem na playlist, ili ti popis tamo nema ničega. Dodam popis, prebacim sve pjesme na taj popis i stisnem izbriši. On izbriše taj popis na playlisti ili ti na popisu, ali u pjesmama još uvijek stoje sve pjesme.
Ja trebam fizički maknuti pjesme sa iphonea.
05.02.2011 | 09:22
Naravno, jer je to play lista. Mislim da se ne daju brisati pjesme dirktno s uredjaja. Recimo video ide, sto mi je cudno. Preko iTunesa moras ici.
05.02.2011 | 11:19
Preko itunesa u library imam popis pjesama koje mogu brisati i dodavati. Ukupno njih 30.
Na iphonu, pod administrator ih imam na music ih imam 62. Bez obzira ako napravim sync.
Kada sam kod Administratora, tj na opcijama u iphoneu nemogu ništa čekirati i brisati.
Ne kužim kako mogu tako jednostavnu stvar zakomlicirati do bola?
Administrator.jpg
05.02.2011 | 11:20
A ovo je na itunesu
Library_i_tunes.jpg
05.02.2011 | 11:39
Ne razumijem koji dio je tebi kompliciran? Pa ne može jednostavnije!

Na iPhone ili iPod se sinka glazba koju označiš. Ono što nije označeno se više ne sinka, tj. "briše se" s mobilnog uređaja. Oduvijek svaki iPod i iPhone rade tako i nikada nisam čuo da je to nekome "komplicirano do bola"!
05.02.2011 | 11:58
Meni je isto bilo komplicirano, dobro možda ne do bola

Brisanje pjesama na samom uređaju ne ide, to me ne smeta a sto se tiće synca ja sam ukljucio opciju manually manage music and videos....
05.02.2011 | 13:19
Mozda jer imas Misu Kovaca na telefonu.
05.02.2011 | 15:20
Možda nisam dobro obrazložio. Na slici vidite da se na itunesu nalaze 30 pjesama, a na mom mob-u 62.
Kada stavim da se sinkronizira opet ista stvar. Po onome što čitam pjesme sa mob-a bi se trebale izbrisati jer ih nema na itunesu, ali to se ne desi.
Nije da sam totalno informatički nepismen, ali jednostavno ne znam kaj da napravim.
Mišo kovač je za specijalne prilike
05.02.2011 | 16:13
Je li imas jedan korisnicki racun ili njih vise? Mozda je u tome problem. Jedino da restore napravis. To sam radio jednom kad sam zeni dao svoj stari 3G. Bilo brzo gotovo i iTunes ga je vidio kao novi telefon.

EDIT: Kaj pjesme nemres rucno maknuti s moba?
05.02.2011 | 16:19
Uključi opciju manually manage music and videos i sam dodaj i obrisi sta zeliš....
05.02.2011 | 19:58
manually manage music and videos. To je pomoglo.
Bez obzira na Mišu ovo je hebeno komplicirano. Do sada imam iskustva sa nokiom i u tom pogledu se nemre mjeriti.
20.08.2012 | 23:22
Jedno brzinsko..
Ako izbrišem pjesme u iTunes-ima, one mi ostaju na HDD-u u mojim folderima s muzikom jelda? Malo sam kratak sa memorijom, a vidim da imam u iTunes 15 Gb pjesmi, a to su ustvari te kopije sa mog HDD-a pa imam sve duplo..?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
21.08.2012 | 01:01
Ako ti je u iTunesima u postavkama bila uključena opcija "Copy fles to iTunes media folder when adding to library" za vrijeme kada si dodavao tu glazbu, onda je zaista imaš fizički dupliciranu na HDDu, pa prilikom brisanja iz iTunes medijateke možeš potvrditi i da zaista izbriše tu glazbu sa diska iz iTunes media foldera.

Ukoliko pak nisi siguran da je ta opcija bila uključena kod dodavanja glazbe, onda je vrlo vjerojatno da se zapravo ona nalazi samo tamo odakle si ju dodavao u iTunes, ali ne i u samom iTunes media folderu.

Da biš provjerio da li je glazba iskopirana (duplicirana) u iTunes, potraži na disku iTunes mapu (folder). Obično se nalazi u tvojoj korisničkoj mapi na oba OSa Win i Mac. Gdje se točno nalazi iTunes media folder također možeš provjeriti u postavkama iTunesa na kartici Advanced.

I napomena, ako imaš nešto od te glazbe sinkronizirano na iPhone/iPod/iPad, nakon brisanja iz iTunesa, bit će kod slijedećeg sinkroniziranja izbrisana i sa njih.
21.08.2012 | 02:32
na telefono svu glazbu mozes izbrisati tako da odes u
settings > general > usage > music i tamo imas edit i delete.
pojedinacno ne ide.

a sto se itunesa tice, ljudi su jos nauceni na klasicne foldere pa na pocetku ovaj nacin buni, ali kad se oorganizira muzika u itunesu kako treba, milina...
ja syncam po albumima, samo kvacice na albume koji mi se slusaju i zdravo.
21.08.2012 | 09:32
na telefonu možeš i pojedinačno brisati pjesme ili albume u "music" aplikaciji (to je ona bivša "ipod" aplikacija), onoj u kojoj se sluša muzika i koja dolazi originalno s ios-om. Briše se klasičnim swipe-om s lijeva na desno na pjesmi ili albumu...
21.08.2012 | 11:20
To ne radi tako, ne na iPhoneu. Play liste se mogu brisati, a ne i same pjesme. Filmovi se mogu klasično brisati, kao i slike. Ja jedino iz iTunesa mogu obrisati pjesme.
21.08.2012 | 11:38
Mogu se brisati i pojedinačne pjesme: Aplikacija Music - uđem u playlistu i ima opcija EDIT pa se mogu pobrisati pojedinačni naslovi.

(IP4s, iOS 5.1.1)
21.08.2012 | 11:46
mogu se i pjesme direktno brisati (slide to delete) i editirati playliste korištenjem edit tipke gore, sve na iphonu naravno. Pa to je novost ios-a 5.

www.idownloadblog.com/2011/06/13/ios-5-list-ne-features/

Provjereno sve radi...
21.08.2012 | 12:07
To ti je zbog Miše Kovača... njega ne možeš pobrisati sve i da hoćeš
21.08.2012 | 13:50
iPhone je definitivno prolupao kad je stavljen track 9 s albuma USTASKE PJESME, to bi mogao biti uzrok.
21.08.2012 | 14:00
OK, ja sam još na iOS 4.
22.08.2012 | 20:46
galla kaže:
mogu se i pjesme direktno brisati (slide to delete) i editirati playliste korištenjem edit tipke gore, sve na iphonu naravno.

Baš cool, nisam znao, tnx.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?