27.03.2011 | 00:05
Bok svima, evo novi sam član ovdje pa vas sve pozdravljam.
Imam iPhone 4. Prvi put koristim apple neki uređaj i moram priznat da sam oduševljen. Uskoro namjeravam uzeti i iPad.
Nažalost nedavno mi je iPhone u kupaonici pao u vodu. Bio je oko 10 sekundi unutra i kad sam ga izvadio, jednostavno je crknuo kompletno. Odmah sam uzeo fen i osušio ga koliko toliko međutim iPhone nije davao znakove života.
Ujutro idući dan, nakon što sam kompletno mislio da je priča gotova što se tiče iPhone-a, on je jednostavno proradio. Pojavio mi se ekran da ga aktiviram preko iTunes-a, spojio sam ga, napravio kompletan reset i još uvijek ne mogu vjerovat da sad ponovo sve radi kao i prije. Isto tako sam se odvažio i otvorio zadnju stranu prema uputama iz videa sa youtuba i maknuo bateriju i ono par kapljica što je bilo, pažljivo obrisao i sve ponovo sastavio i stvarno evo sad iPhone normalno radi.
Međutim nemam više Wi-Fi. Sada kad sam napravio prije par dana reset, imam na iPhonu verziju 4.3. Čitao sam nešto na netu i radio sam bar 10 puta network reset, pa onda gasio, palio itd. međutim ništa od toga.
E sad, činjenica je da on ipak bio u vodi, ali nekako si sve mislim da nije to povezano s ovom verzijom 4.3. Jer ne mogu vjerovati da sve funkcionira savršeno već danima kao i prije, sve apsolutno radi, samo taj Wi-Fi ne. Ne znam jer moguće da ga je voda uništila ili fen ili što god?
Ne znam što da radim. Bit ću zahvalan ako ostane i ovako jer na kraju krajeva nisam očekivao uopće da će iPhone sam od sebe na kraju proraditi pa ajde barem nešto. Pa ako i ne bude Wi-Fi, a što mogu.
Tako da trebam pomoć. Imate li kakav savjet?
Uzmite u obzir da ja nisam neki lik koji se kuži u te stvari, resetiranje, ovo, ono, ja znam korak po korak slijediti upute i to je to. Blentav sam za bilo kakvo jailbreakanje i nekakvo resetiranje i proučavanje, dakle treba mi se vrlo jednostavno objasniti ako je išta moguće napraviti, kako da to napravim?
Hvala na čitanju, ako će se nekom uopće dati čitati ovako dugačak tekst i hvala na odgovorima.
pozz svima...