29.03.2011 | 15:03
E pozdrav ljudi, imam jedan problem na mobitelu, e ovako koristim iphone 4 i desilo se sljedece:
kad sam radio JB sve sam ok napravio i kad sam skinio cydio otvorio sam ju o ona je pocela skidati neke podatke,
posto nznm sta je skidala i koliko mb ja sam stisnio home buton da se spojim na wlan da mi netrosi promet. i prilikom tog nisam mogo vise uci u cydiu niti loader...
onda sam ugasio uredjaj i ponobo upalio, nakon toga nestala je cydia, loader, appstore, camera i jos neke OSNOVNE APLIKACIE koje se inace nemogu brisati (kompas i sad nznm nebitno ostalo)
i sta sad da radim??? kak da to vratim ili sta vec, pokuso sam ponovo jb al neide, i da bi uredjaj stavio u dfu mod moram koristit iREB drugacije sad nece....
a restore sam oso preko sucelja na mobu i obriso sve podatke ali i dalje mi se nisu one nestale aplikacije pojavile, shift + restore mi ne prolazi zbog greske 3149 koju nznm rijesiti,
mijenjo sam host al nista.... uredja kada palim i dalje mi je logo od green poison-a, ko da je napravljen jb na njemu. ja bi htio sad vratiti udjaj da nebude jb, i da ima sve standardne aplikacije - kao da je tek prvi put upaljen.... ali nebi htio updatat soft na 4.3 - sto bi se moglo napraviti povodom tog pitanja?
pokuso sam jos:
-napraviti custom firmware preko snowbreeze-a ali neide
-instaliro iPhone explorer i tamo u aplikacijama nepronadjem aplikacije koje mi fale (kamera, appstore, cydia)
-sve to pokuso na 2 racunalu i dalje javlja istu gresku