26.04.2011 | 01:28
Pozdrav svima
Konačno sam nabavio iPhone 3GS, pa evo odlučio se ovdje regati i priupitati za savjete, jer mi je sajt baš simpa i čini mi se friendly
Situacija je sljedeća.. dakle 3GS sam uzeo polovni. U odličnom stanju, zbilja ko novi. Samo, što mi je tip koji mi je prodavao uređaj, pri restoranju preko iTunesa digao firmware na 4.3.2 i baseband na 05.16.02, tak da unlock otpada(jelda?). Inače sam tele2 korisnik od prvog dana, ali ajde, odlučio sam se sad radi ovog na bon bon mrežu. imaju solidne pakete za internet..
Sada, malo proučavam sve oko jailbreaka, neke stvari znam u teoriji. Ali se ipak ne usudim samostalno na svoju ruku odmah raditi JB, pa vas molim pomoć.
Malo prije sam mislio probati sa snowbreezom 2.6., ali sam nešto pročitao da je beta verzija i da nije sigurno (??)
tutoriali vidim da se dosta znaju razlikovati, pa bih volio da mi date sugestiju za neki step by step gdje je zbilja sve objašnjeno..
1. jel mogu napravit jailbreak, i ako da-mogu li napraviti untethered i pomoću kojih alata?
2. da li se može spuštat iOS bez nekih težih posljedica, i da li to uopće moram raditi sad kad idem radim jailbreak u svom slučaju?
3. koji alat mi onda preporučujete, vidim dosta toga, redsnow, ultrasnow, blackrain, greenpoison...
4.što još MORAM znati s obzirom da nemam iskustva s JB-om i sl?