12.05.2011 | 20:26
Pozdrav svima....već duže vas pratim i pomogli ste mi jako puno pa evo mene napokon....
Naime upravo sam saznala da iPhone 4 uz korištenje BonBon SIM kartice tj mreže nema mogućnost korištenja FaceTime-a
Na upit podršci nisam baš dobila razumljiv odgovor zašto mi pri svakom pokušaju spajanja tj ukljčivanja FT naplate 0,50kn...
Kao naplaćuju mi internet...a ja imam uključen paket od 1GB i skoro ništa potrošeno,i k tome je spojen na wlan
Glavni adut mu je bio da face Time ne radi na bonbonu-pa zar face time ne funkcionira preko wlan-a?
A kad sam mu rekla da dečku koji ima iP4 sve radi normalno (FT) a i on je na bonbonu samo je broj prenešen iz t-coma onda sam dobila odgovor da iPhone ne prepoznaje 097 ?!?!?
Zatim još jedna stvarčica.... nemožeš poslati MMS ukoliko nisi povukao postavke za internet te ako imaš uključen wlan.... ne vidim kako wlan smeta slanju MMS-a
I ako je primatelj na bonbonu i on mora povući postavke i ugasiti wlan i imati internet da primi mms...
Dečki dragi...Vi koji se puuno više kužite u ovo ... molim vas pokušajte mi obrazložiti nešto od napisanoga...imali to smisla ili sam ja u banani ...