23.07.2011 | 20:27
Ovako neznam odakle da krenem.
Stavio sam verziju iosa 4.3.3 na iphone(3gs),napravio Jailbrake i sve super radilo.
Skinem jedan program sa Cydie reboota ga-sve ok
Skinem drugi program-reboot i nastanu problemi.
Više nikako nije mogo da de prikaže display-nego ga je non stop držao u recovery modu.Čak sam ga uspio upaliti ali mi ga je stalno stavljao u "safe mode" ...
I ajd..idem ja njega vratiti na verziju 4.2.1 kako je bilo...upute sam pratio odavdje:
Kako downgrade iPhone 4, 3GS, iPad, iPad 2 ili iPod Touch sa iOS 4.3.4 na ni?u verziju iOS-a kao 4.3.3, 4.3.2, 4.3.1 i ni?e
E tu su sad nastali problemi-od tada više nisam ništa mogao niti mogu.Sve sam radio kako piše-dođe do dijela sa greškom (1015) što piše da je normalno i da stisnem ok! Nakon toga poruka u Itunesu da mi je mob. u recovery modu i da moram napraviti restore.
Odem na TinyUmbrella i stisnem Out of recovery mode.
Nakon toga restartira ga kao-ali se opet pojavi u recovery modu (kabal i ikona itunesa) ....dalje ništa nemogu raditi...
I na kraju kad sam poludio idem ga preko itunesa napraviti update na 4.3.4 ali ni to ne mogu jer mi javlja grešku i veli da nije moguć restore (greška 3914)
Nakon toga sam probao sa drugog kompijutera upgrade na najnoviju verziju ali mi opet pokaže error (2005)
Može nekakva pomoć jer gorim polako