22.08.2011 | 22:26
Neznam u čem je problem, jednostavno nakon što se ispraznila baterija, kad ga priključim na punjač ili USB na ekranu stoji ona munja i crvena crtica od baterije. Isprobavao sam na više zidnih punjača, preko usb-a i preko autopunjača, na različitim kompjuterima i neće. Probao sam "boot thethered" jer je bio napravljen JB na 4.3.5. ali ništa. Isto tako sam probao i ponovo JB raditi, naravno bez uspjeha. Probao sam napraviti restore sa iTunesima jer zadnji je 4.3.5 soft na njemu i nije mi uspjelo par puta, zaglavljivao je na 2/3 procesa i ni makac. Sad sam uspio napraviti restore ali i dalje je munja na ekranu i ne puni se. Na internetu sam vidio da se zna dogoditi da neki dio, čip koji regulira punjenje, da izgori i kad se zamjeni da radi sve. Telefon je pod garancijom i već je jednom bio reklamiran zbog tog problema sa punjenjem, ali nakon par tjedana što je telefon bio kod t-mobile vratili su ga nazad i rekli da je sve u redu, da ga je trebalo samo resetirati. Bilo je u redu do jučer dok se baterija nije ispraznila i sad odbija da se puni. Jel ima ko kakvu drugu ideju osim ponovnog nošenja na reklamaciju?