25.08.2011 | 17:30
Sad, nisam baš 100% siguran kako će ovo sjest na Jabučnjak, možda kao reklama, ali nakon kraćeg razmišljanja mislim da će možda nekom biti korisna informacija da se do kraja mjeseca može dobit iPhone u VIPu za 1499 kuna na tarifi 100.
Ja imam 3GS 32GB u T-Mobilu već skoro dvije godine i baš sam mislio produžiti ugovor i uzet Četvorku, ali kod njih je iPhone opako skup, a i tarife nisu nešto, trenutno imam 160 neku koju svako malo probijem. Uglavnom, saznao sam jučer da zadnji Bug ima kupon na kojem piše VIP i pored toga 400 Kn za crni iPhone 4 16GB. Kad se taj popust primjeni na njihovu cijenu dobije se ovo što sam ja platio.
Sad imam 2 broja, spreman sam za Peticu ako dođe u T Mobile, Već sam 15 godina kod njih, možda će ih onima koji imaju šestero-znamenkaste brojeve davat za 1 kunu (Ha, ha, sve si mislim) a i ako izađe onaj jeftini iPhone 4 imat će samo 8 Giga i jeftinu plastiku i ne vjerujem da će biti posebno jeftiniji od 1500 kuna pa mi se ovo čini ok.
Ukoliko ima netko tko slično misli, ovaj Bugov popust traje do 31.8. I dužna isprika svima onima koji misle da je ovo općepoznato ili da baš nije neka prilika.