19.09.2011 | 22:17
Pozdrav
Imam jedno pitanje,najme prije 2 tjedna odnio sam iphone na servis(problem sa home tipkom,nije radila ispravno) i nakon 5,6 dana sam dobio "novi" iphone iz servisa
citao sam po forumima da zapravo ti iphone-i nisu novi,nego su repairani,tj. obnovljeni a da je samo vanjsko kuciste novo...
no nakon sto sam upalio taj novi iphone,otisao sam u general postavke i vidio da je pod upotrebom- "podaci mobilne mreze" ostvaren promet(nije velik,u kb) koji ja nikako nisam mogao napravit jer sam ga netom upalio...
osim toga,primjetio sam da garancija traje do 28.8.2012,sto nije godinu dana od preuzimanja mobitela,jel sam ga dobio oko 15.9.2011,sto znaci da ga je netko mogao koristit ta 2 tjedna
zanima me sada-dali je netko,ko je dobio na taj nacin novi mobitel iz servisa,imao slicnu situaciju(znaci,da mu pise odredeni promet koji on nije ostvario,i da mu je garancija zapravo bila kraca od godinu dana)
jel moguce da su neki iphone-i cekali da se uruce ljudima,pa su stajali u servisu jedno vrjeme?
i da,btw.dal netko(bez obzira na starost uredaja) ima problema sa bljeskalicom mobitela?
Sa starim iphoneom sam imao tu i tamo tih problema al sa novim imam veliki problem-upalim kameru i nakon toga s ljeve strane pise da je bljeskalica omogucena-i stisnem ono desno da prebaci na prednju kameru i odma vratim na straznju i nakon toga gotovo uvjek se pojavi znak kod ikonice za bljeskalicu i kad kliknem na nju javi se upozorenje "iphone nemoze koristit bljeskalicu jel se iphone zagrijao"...