Black screen of death na iPhone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Black screen of death na iPhone 4

10.10.2011 | 14:20
Htio sam napraviti restore na 4.3.3. koji imam na iphonu ali došlo je do toga da mi je ostao crn ekran i ne pojavljuje se apple logo niti od iTunesa. Probao sam ga vratiti sa Fix recovery, sve odradi ali se ne reboota. Probao sam pokrenuti JB sa RedSnowom koji isto odradi do određenog mjesta gdje zaglavi na "Installing activation bundles". Izgleda da je zaglavio u DFU modu jer ga iTunes kao takvog prepoznaje i svi ovi programi za JB. Reset pomoću power+home isto ne pali. Šta sad da probam?
10.10.2011 | 15:22
Ako ti netreba unlock uradi restore sa oficijelnim FW. Ali prije toga probaj ga izvaditi iz recovery sa TU
10.10.2011 | 16:53
Napravio sam restore na 4.3.5 i sve je prošlo ok, sad ga idem downgradeat na 4.3.3. jerbo imam onaj ssh ili kak već se zove snimljen sa TU.
10.10.2011 | 17:38
Nije black screen of death Samo lagano
11.10.2011 | 10:17
U jednu ruku i je jer telefon ne reagira na ništa kad uleti u taj Recovery loop. Samo ga restore na aktualan firmware oživljava. Meni to ne igra ulogu jer mi netreba unlock. Za sada bi htio samo da imam untethered JB.
21.10.2011 | 14:49
Poz!

Imam iphone 4 sa 4.3 i pokušao sam ga JB ali ne uspijeva, pojavio mi se crni ekran na njemu i čini se da je zapeo u DFU modu, ne mogu ga maknuti nikako iz toga.

Pokušavam vratiti orginalni 4.3 ne uspijevea, nejde ni sa 4.3.3 JB.

Jel možda ekran otišao?
21.10.2011 | 15:30
Jesi li probao hard reset?
21.10.2011 | 18:44
Moraš ga nadograditi na iOS 5 i onda sa Tinyumbrellom vratiti nazad na 4.3.3., naravno samo ako imaš SHSH od 4.3.3. snimljen pomoću TinyUmbrele. Druge pomoći nema, vjeruj mi da je to jedini način kako da ga izvadiš iz tog recovery loopa. Nakon toga kad ga downgrejdaš na 4.3.3. JB ide normalno sa www.jailbreakme.com
21.10.2011 | 21:28
Teddy kaže:
Jesi li probao hard reset?

Neznam točno na što misliš?

bpodnar kaže:
Moraš ga nadograditi na iOS 5 i onda sa Tinyumbrellom vratiti nazad na 4.3.3., naravno samo ako imaš SHSH od 4.3.3. snimljen pomoću TinyUmbrele. Druge pomoći nema, vjeruj mi da je to jedini način kako da ga izvadiš iz tog recovery loopa. Nakon toga kad ga downgrejdaš na 4.3.3. JB ide normalno sa www.jailbreakme.com

Imam snimljeni od 4.3, dal mogu sa 5 vratiti na 4.3?
A za 4.3.3 neznam dal imam, skinuo sam JB verziju, al neznam kako provjeriti?
21.10.2011 | 22:47
Možeš, bitno da imaš SHSH od toga firmwarea. Nemoj da ti bude custom, moraš imati tvornički firmware. Bitan je postupak. Staviš fon u DFU i kreneš preko iTunsa na restore. Stisni shift i klik na restore i odabereš taj firmware 4.3. Naravno prije toga ti mora biti TinyUmbrela pokrenut i TSS server.
21.10.2011 | 23:31
Problem je ako izbrišem te 2 adrese dobijem error 3194 koji se rješava upravo tako da su te dvije adrese napisane, tako da se sad vrtim u krug..
23.10.2011 | 01:18
provjereno radi:

1) slijedi ove upute za pripremu ipsw sa Sn0wbreezom
tinyurl.com/3mnee8p
jednom kad ga napraviš, spremi ga u neki folder da se nađe za svaki slučaj.
tako da slijedeći put ne moraš ići ispočetka.

2) na kompu otvori start -> svi programi -> blok za pisanje. desni klik na
ikonu -> pokreni kao administrator. datoteka -> otvaranje -> nađi lokaciju
windows - system32 - drivers - etc. dolje desno na prozorčiću umjesto
tekstni dokumenti odaberi sve datoteke. pokazati će se popis datoteka,
odaberi onu naziva host. otvori i ako ima bilo koji upis koji sadrži apple
u sebi, obriši ga i umjesto toga copy/paste 74.208.10.249 gs.apple.com
- znači to ide u novi red. ako ne postoji appleov upis, upiši taj u novi
redak.
datoteka - spremi i ugasi prozor notepada.

3) restartaj računalo

4) pokreni itunse i ostavi ih neka rade u pozadini.

5) pokreni sn0wbreeze. idi gore lijevo na iREB. prvi prozorčić će pitati
trebaš li jailbreak za apple tv, klikni NO.
slijedi upute za ubacivanje u DFU. ako si sve dobro učinio, tijekom držanja
home gumba otvorit će se još jedan prozorčić sn0wbreeza. ne diraj više
sn0wbreeze, pusti da oba prozora stoje u pozadini. pusti i home gumb.

6) digni itunse. ugasi poruku o iphonu u restore modu. drži shift, klikni
na restore i odaberi sn0wbreeze ipsw koji si kreirao u prvom koraku.

7) pusti itunse da odrade svoje.
23.10.2011 | 02:03
walentkane69 kaže:
Problem je ako izbrišem te 2 adrese dobijem error 3194 koji se rješava upravo tako da su te dvije adrese napisane, tako da se sad vrtim u krug..

obriši i umbrella hosts file osim te dvije adrese
23.10.2011 | 02:06
dubazg kaže:
provjereno radi:

1) slijedi ove upute za pripremu ipsw sa Sn0wbreezom
tinyurl.com/3mnee8p
jednom kad ga napraviš, spremi ga u neki folder da se nađe za svaki slučaj.
tako da slijedeći put ne moraš ići ispočetka.

Neće uspjeti sa custom ipsw, probao sam ja to ali i dalje je ostajao u recovery loop-u
23.10.2011 | 21:23
Hvala svima na odgovorima, ali istina je ovo kaj bpodnar kaže.
Kad upadne u recovery loop NEMOGUĆE ga je izvuči osim sa ios5.

Probao sam sve moguće verzije JB i ostala pomagala, 2 dana po 6h sati i 3. dan nakon 4h sam odustao i stavio ios5.
Nakon što sam ispravio i sve moguče errore koji su se javljali tokom instalacije JB (3194, 1600, 1013, 2004..) došao sam do kraja instalacije bez ijedne greške, na iTunesu je pisalo instalacija je završena, sve ok. Ali iphone se nije digao i nakon nekog trena se opet pojavio u itunesu da ga treba restore.

Tako da zasad izgubio sam dosta živaca i vremena s JB i mislim da ču ostati na orginalu.
24.10.2011 | 20:23
Sad ga vrati na 4.3 i napravi JB ili sa RedSnowom napraviš tethered JB. Puno stvari sa cydie ne radi na iOS5, npr. Remove background, CyDelete i još svašta što je meni bilo primarno za korištenje na 4.3.3., SBsettings su integrirali u notification center, ali ne radi Activator pa samim tim ne možeš podestiti puno dodataka koji se sa Activatorom namještaju.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 26 minuta
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO