27.10.2011 | 15:41
Pozdrav jabučari, nakon instalacije iOS-a 5 na moj otključani iPhone 4 star 11 mjeseci, više ne može detektirati moj iPod touch 4 putem bluetooth veze kako bih uključio Personal hotspot. iPod touch nađe iPhone odmah, no iPhone se doista muči.
Kada iPhone konačno detektira iPod da mi kratku šansu "pair it with my iPod", nakon čega javi: „Pairing Unsuccessful. Dado's iPod Not supported“.
Na mom iPodu, doduše, ekran javlja: „Connection unsuccessful. Make sure that Dado's iPhone is turned on and in range“.
Nije zgorega napomenuti da su oba uređaja u odličnom stanju. Držim ih u zaštitnim kučištima i oba imaju oblijepljene ekrane i stražnje strane. Također bitno – ni iPhone ni iPod touch nisu nikada bili jailbroken-i.
Također, kada god bih to ranije htio, mogao sam uključiti Personal hotspot sa svojim iPod touch-em, pa i iPod touchevima (dva komada) 3. generacije.
U prilogu dostavljam slike koje mi javlja pri pokušaju konekcije.
Nadam se da se radi tek o software glitchu, pa Vas molim da ukoliko ste proživjeli nešto slično - ostavite reply.
Također, ni na iPhone-u ni iPod-u ne mogu turn on Voice Over option, ekrani im se samo smrznu, pa sam prisiljen kliknuti na home button da "cancel Voice Over", i tada je sve OK. Pod time mislim da ne trebam na silu restarti gadgete.
Hvala na savjetima,
Dado