30.10.2011 | 13:54
Ako vam se dogodi da vam iTunes izbaci grešku 1 nakon restoranja tj. downgradea na 4.3.3 i onda vam zapne u recovery modu (slika kabla i spajanje na iTunes) rješenje je slijedeće:
-staviti iPhone u DFU mod (može ručno ili preko iReb-a)
-pokrenuti RedSnow (neku od zadnjih verzija, ja sam radio sa 0.9.6rc19)
-odabrati IPSW 4.3.3 i pokrenuti JB
-za vrijeme JB postupak će zapeti na "Installing activation bundles" i vrti se onaj kružić na ekranu kao da nešto učitava
-ostavite uređaj u takvom stanju neka to "vrti" dok se ne ugasi sam od sebe, proći će i 10-15 minuta dok se ne ugasi.
-kad se ponovo na ekranu pojavi slika spajanja na iTunes, pokrenite TU i odabrati svoj uređaj na lijevoj strani te klik na "Exit recovery" i to je to.
-zadnje je samo spajanje na iTunes radi aktivacije
Ja sam nakon pojavljivanja greške 1 u iTunesu probao prvo popraviti stvar sa FixRecovery43 ali nije išlo. TU je uredno očitavala uređaj i u njoj je pisalo da je gore 4.3.3., što znači da je downgrade prošao u redu. Osim toga probao sam pokrenuti JB sa RedSnowom odabravši IPSW 4.3.3. dok je uređaj bio na "clean" iOS 5 i to je uspjelo, ali posljedica toga je bila ta da nisam imao signala mreže i nisam mogao ući u postavke uređaja. Ovo je sve izvedivo samo ako imate snimljen SHSH od prije za taj firmware, inače ništa od toga!