22.11.2011 | 20:47
ako si sada na androidu, lakse ces se snaci ako opet odaberes android!
na apple orijentiranom forumu, tesko da ce ti ljudi savjetovati da u ovom dvoboju odaberes samsung, iako moram priznati da ovdje ima manje fanboyeva nego inace!
mojih 5 lipa ide na stranu iphonea, ali za to imam razloge koji su specificni za mene pa ne znam koliko ti ces se prepoznati u tome!
- jedan od razloga je sto sam za iOS vec kupio aplikacije koje koristim, pa prelazak na drugi OS bi mi donio jos novi trosak! ako imas kupljenih veci broj aplikacija na androidu racunaj i na to!
- na iOSu ako update izadje 1.10. znas da ce tvoj fon koristiti taj update 1.10. a ne za dva mjeseca ili mozda nikada! isto vrijedi i za vecu nadogradnju OSa koja je dostupna uglavnom par dana nakon predstavljanja!
- mislim da je zavrsna obrada iphonea momentalno vrh u industriji!
- iCloud i veliki appstore (mozda i preveliki)!
- dobra integracija sa drugim apple proizvodima!
- ultra jednostavan UI sa kojim lako izlaze na kraj i ljudi koji nisu prije radili sa iOSom! nekima je to i mana, prevenstevno ljudima koji vole tweakati UI! nisam jedan od tih pa mi pase situacija u kojoj mogu otvoriti aplikaciju koja ce mi u odredjenom trenutku odraditi dobro ono sto trazim, i to je to!