iPhone 4s ( Tele2 )
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s ( Tele2 )

24.11.2011 | 16:46
Molim Vas svih za pomoc...dali zna netko u cemu moze biti problem???
Prominio sam i karticu i opet nece ????
Mobitel je tvornicki otkljucan !!

Hvala vam na pomoci

• Sank
  • Moderator
  • 221
24.11.2011 | 17:05
Prvo pitanje koje se postavlja:

Gdje si kupio taj tvornički otključan iPhone 4S?
24.11.2011 | 17:11
Njemacka....
24.11.2011 | 17:12
Prepozna mi tele2 mrezu i kad ga upalim prvih 10 sekunda mogu uspostavit poziv...i poslije mi odma govori kad me se zove osoba trenutno nije dostupna...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
24.11.2011 | 17:16
Probaj sa nekom drugom SIM karticom drugog pružatelja usluge npr. VIP ili T-Mobile. Ako ni s njima ne radi moguće je da je problem u iPhoneu, a ako radi onda nazad u Tele 2.
24.11.2011 | 17:20
a to cemo pokusat napravit...nadan se da ce moc...a ako bude radilo...sto mislis do cega moze biti zasto nece na tele ?
24.11.2011 | 19:29
jer je tele2 banana? to se i meni desava, (dobro moja je kartica stara 2 godine) ali moja je ostrugana koliko sam je vadio i stavljao u prijasnji iphone, vjerujem da zbog toga izgubi signal ali kad nekog nazovem odmah mi se "vrati" pun signal i radi normalno...
sorry na offu ali koje su im to spike da imaju microsimove ali samo za tele2 pretplatnike i da neznaju kad ce it dostupne microsim za normalne bon korisnike? haha?!
24.11.2011 | 20:08
Pa ako ti treba izreži sam karticu na micro format, to bar nije problem LINK. Ili si kupi ovo ako se bojiš sa škarama LINK
25.11.2011 | 00:06
Tele 2 ima microsim kartice...i vec sam dvi prominia...al obe imaju signal i sve...al nemogu niti slat sms niti zvat..cim idem jedno ili drugo....mobitel stane,tj odmah trazi mrezu ponovno ....i to je to...a nikad nisam dostupan ni nemogu uspostavit poziv...
25.11.2011 | 15:47
druge kartice rade?
25.11.2011 | 16:15
Ja škarama izrezao i nema beda, ne puca plastika.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
25.11.2011 | 16:43
I ja sam VIPovu karticu škarama izrezao i radila je ok dok ju nisam odjavio i prekinuo pretplatu.
25.11.2011 | 17:49
To mi je bio jedan od boljih poteza (odjava vip pretplate).
25.11.2011 | 17:55
bpodnar kaže:
Pa ako ti treba izreži sam karticu na micro format, to bar nije problem LINK. Ili si kupi ovo ako se bojiš sa škarama LINK

cek ti si to meni postao? ma ja sam svoju odsjeko skarama odavno i radi mi normalno s geveyom :)smiley tarifa 300mb prometa besplatne poruke i deri
25.11.2011 | 19:54
Evo ubacio tmobile karticu i sve radi kako treba puun signal sve odlicno ... iPhone 4s
26.11.2011 | 08:46
@ Sank, Zabac

Moze li nesto vise o nezadovoljstvu s VIP-om? Prije nesto vise od 10 godina krenuo sam s njima te i dan danas imam taj broj koji samo odrzavam na pretplati 25 kn i jedno 8 godina koristim T-Moblie koji mi je kao "glavni broj" te mi ove ponude od VIP-a koje su sada aktualne izgledaju bitno bolje za razliku od T-Mobile ( Total 250 koristim i nakon cca. 3 tjedna stize poruka sve minute potrosene ).

Razmisljao sam o prelasku na VIP ponovo, ali nisam siguran, uglavnom dobivam razlicit feedback od korisnika...neki zadovoljni, neki ne...
26.11.2011 | 11:52
Konkretno, uhvato sam ih kako me varaju. Naocigled. I to nekoliko puta.
Naplacivali su mi besplatne pozive, besplatnu zamjenu SIM-a, duplali data promet, ukljucivali usluge koje su bile odjavljene. To je ukratko. Svaki put se ispricaju. Od onda sam sumnjao na svaki racun. Tko zna sto su mi sve naplatili i koliko su novaca maznuli kroz muljanje s minutama i sekundama razgovora. Ja sam imao isto ru prerplatu 25 i to je bilo previse, tako sam ugasio VIP i mislim kako vise nikad. Nove tarife su ciganske, odabrati moras jednu od mobilnih mreza za koje ti vrijedi mala cijena poziva. Pogotovo kad se ne zna na kojoj je tko mrezi jer pozivni broj nist ne znaci.
26.11.2011 | 11:52
meni cura uzela iphone4 u vipu na pretplatu i neki dan joj nisu poslali račun i dođe joj poruka da je zakasnila s uplatom da joj je kazna nekih 20 kuna ili tako nesto, super su im fore!
26.11.2011 | 12:55
Ja sam na VIP-u i moram reći da sam zadovoljan.

Istina, sadašnje tarife su po meni katastrofa, ali ja sam si uzeo prošle godine kada je bila akcija tarifu "sve za posao 400".

U akciji sam potpisao ugovor i tarifa me košta 200 kn/mj, uključeno 1000 minuta prema svim mrežama (mobilne i fiksne), 300 SMS-a i 2 GB data prometa, uspostava poziva se plaća. Cijena tarife mi je trajna.
Takvu tarifu niko nikada nije imao i mislim da ni neće skoro.

U to vrijeme su tarife u T-mobile-u bile koma u odnosu na ovo.

Mislim da je to normalno, jednostavno se izmjenjuju, malo Vip ima bolje tarife malo T-mobile. To je tako i tako odgovor na potez konkurencije.

Ja iskreno na T-mobile nebi išao nikad iz čistog principa jer mi se gade.

Sad su nakon 15 godina mobitela u Hrvatskoj počeli izbacivati tarife koje su ok prema korisnicima.

Neznam kako je sada jer više ne pratim, ali prošle godine osoba recimo u T-mobile nije mogla dobiti potpunu Blackberry uslugu.
T-mobile je za 99 kn nudio samo email a za datu si morao platitit dodatni paket.
Vip je oduvijek davao kompletnu uslugu za BB za istih tih 91 kn, i email i data.
U konačnici uslugu i ovako i onako daje RIM pa je stvarno teška ciganija da T-mobile na svoju ruku jednostavno odreže datu.

Prije godinu dana ako je čovijek htio VPN unutar firme morao si dodatno plačati na svoju tarifu i VPN, naravno u T-mobile-u.
Ista usluga, VPN, je oduvijek bila besplatna i uključena u svim tarifama u VIP-u, čim si poslovni korisnik imaš i VPN, što je po meni jedino logično.

I takvih primjera je more.
No, kad se podvuče crta, svi su oni isti, pljačkaju ljude gdje god i kad god stignu.

Mislim da je jedino normalno da si osoba pregleda sve tarife koje svi nude, nađe sebi najpovoljniju za njegov način upotrebe mobitela i uzme tu tarifu koji god to operater bio.
I sa jednim i drugim i trečim će kad tad imati problema.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
26.11.2011 | 15:31
Kod mene isto ko kod zapca. događale su se nebuloze sa računima, a najzadnja mi je bila najbolja kad su mi na vip-me kartici bez moga znanja i obavijesti uključili data promet pa mi je 3G pocuclao tek uplaćenih 50kn, a da bih ja to skužio tek kad mi je trebalo napraviti poziv, a nije uspio jer da nema love na računu!!!

Zamjenu SIM kartice su mi htjeli naplatiti 50kn, a u T-Mobile sam ih više puta zamjenjivao i to bez problema i naplate.

U svijetu je Vodafone jedan od najskupljih operatera, a VIP je njihova beba, pa kad sam u roamingu uvijek mi se prvo spajalo na Vodafone, a doma su dolazile cifre za dva tri SMSa ili par minuta razgovora ko da se cijelo vrijeme nisam skidao s linije.

Da skratim priču, sve je to bacanje love bez obzira na operatera, trenutno mi više odgovara T-Mobile, ali to ne znači da se možda sutra neće opet promijeniti. Trenutno mi VIP ne nudi ništa puno bolje, a iPhone je kod njih definitivno skuplji i zato nemam razloga napustiti T-Mobile.
26.11.2011 | 17:57
Ono što je cigansko je ograničavanje brzine podatkovnog prometa nakon 1 GB (a na nižim tarifama već nakon nevjerovatnih 512 MB) kod T-Mobilea. Parada s popustima od 900 kn je za one koji se žele dograbiti iPhonea (ili nekog drugog smartphonea) pod svaku cijenu i pokazivati ga svojim prijateljima/prijateljicama. Pa najskuplja XXL tarifa ima 650 minuta. I za to pljunuti 500 kn mjesečno. Pa gdje to ima? Sramota za jednu takvu multimilionersku kompaniju, ma da smatram da je još veći sram i šamar vlastitom samopoštovanju onima koji su njihovi (vjerni) korisnici.

Vip samo Vip, uvijek Vip i kad ga jednom ne bude opet Vip.
26.11.2011 | 20:36
produžio ugovor s vipom,uzeo iphone (200kn mj.),platio gotovinu 1650kn,na gotovinu dobio i popust od 3%.prema vipovcima 0kn,0kn prema fiksnoj (tko je još zove),1giga i tisuću min.prema drugoj mreži (t-mobile).čekam račun.
26.11.2011 | 21:13
zesci off decki, tip je dosao s problemom a mi smo poceli o operaterima razglabat..
26.11.2011 | 21:31
Treba se drzati aktuelnog problema,pa se probajte malo fokusirati
  • Sank
  • Moderator
  • 221
26.11.2011 | 21:44
Pa problem baš i nije riješen osim što je utvrđeno da je iPhone 4S ispravan i radi sa T-Mobile karticom, no još nismo dobili konkretne informacije zašto ne radi sa Tele-2.

Rasprava u vezi operatora jest OFF, a i nije ovisi kako se na to gleda
27.11.2011 | 18:22
ja nisam pametan s tim tvojim problemom, daj probaj pozvat sluzbu za korisnike i pitaj njih? znam da su botovi al jbg mozda ti pomognu
18.12.2011 | 01:40
pozz, imam isti problem sa tele2, jeli se naslo kakvo rjesenje??? moj iphone 4s je kuplen u vipu kao otkljucan.......... radi na sve osim sta ima identicni problem sa tele2, 3 tele2 kartice sam promijenio i nista.........
18.12.2011 | 11:05
Ja sam problem rjesio tako da sam otisao u Tmobile i kupio njihovu karticu! Koja ima najbolji signal... Instalirao viber talkbox tako da imam dosta besplatnih stvari a i takoder sam skoro stalno na wi-fi tako da eto.... Tele2 SUCKS
18.12.2011 | 11:30
culo23 kaže:
Ja sam problem rjesio tako da sam otisao u Tmobile i kupio njihovu karticu! Koja ima najbolji signal... Instalirao viber talkbox tako da imam dosta besplatnih stvari a i takoder sam skoro stalno na wi-fi tako da eto.... Tele2 SUCKS

dobro rijesenje! samo mi je malo cudno da iphone 4 hoce raditi n tele2(prijtelj ima) a iphone 4s nece raditi..je li itko pokusao ici u tele2 poslovnicu i pitati nekog tamo?ako da,sta su vam rekli?
27.12.2011 | 10:51
Da nezna i to je to.... Hahahahaha
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 minuta
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO