15.12.2011 | 10:18
kajman kaže:
Planiram se prebacit s VIP-a na T-mobile i s boljom polovicom uzeti Extra obitelj tarifu. S obzirom da sprenosim broj, 24 mjeseca ćemo imati 50% nižu pretplatu, a iPhone se plati 2100 kn. Tarifa sadrži 450 min prema svim mrežama, 0 kn za pozive unutar obitelji, sve s naplatom uspostave poziva naravno, nešto poruka i 1 GB prometa.
Koliko iphonea za 2100kn - jedan ili dva?
[/quote]Cijena tarife je, nakon popusta, 125 kn mjesečno (+ uspostave poziva i ona naknada). Mislim da ponuda nije loša, a VIP ove godine nema tako nešto tj. nudi popust samo 12 mjeseci u slučaju prijenosa broja, ali nikakav popust na "zajedničke" tarife...[/quote]
I ja mislim da ponuda nije loša
[/quote] osim toga počelo me živcirati što ne nude apsolutno nikakve pogodnosti za korisnike koji su im vjerni više od 10 godina... NE nude ni drugi vjerojatno, no u tom slučaju postaje najbolje seliti se s jedne mreže na drugu kako koja bude imala povoljne ponude. Broj se ionako prenosi...[/quote]
Točno tako, ni Tmobile starim vjernim korisnicima ne nudi ništa osim + bodova koje ionako ne znam kako potrošiti, a za prijelaz svi daju bar neki popust!