Iphone 4s na rate s American Express karticom?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s na rate s American Express karticom?

17.12.2011 | 19:02
Hi All!

Zanima me da li itko zna jeli se moze kupiti iphone 4s u t-mobile sa american express karticom na rate? I jos me zanima ako platim punu cijenu(5598kn-32gb), hoce li mobitel biti onda otkljucan tako da mogu ubaciti druge sim kartice kada idem u inozemstvo.....hvala
17.12.2011 | 22:05
Neznam dal ce ti bit otkljucan al mozes na rate placat sa amexom do 12 rata bez kamata.
Bas mi se je frend prije par dana raspitivao za to i rekli su mu da se moze.
17.12.2011 | 22:30
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,
17.12.2011 | 22:38
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu
17.12.2011 | 22:48
smayoo kaže:
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu

I još si vrati 20% talijanskog PDV-a (IVA).... to ti je oko 120EUR-a...
17.12.2011 | 23:00
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...
18.12.2011 | 00:24
viborb kaže:
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,

Jeli moras cekati odredeno vrijeme da ti otkljucaju?ili mozes odmah traziti zahtjev? Ako nemoze se kupiti bez ugovora na rate to mi nikako ne pase...jeli ima igdje u ZG da se moze kupiti otkljucanog na rate, ili bih morao do Trsta otici?
18.12.2011 | 00:26
tetanus kaže:
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...

Je li mozda znas gdje bih bilo najbolje otici i pitati?t-centar na cvjetnom trgu?
18.12.2011 | 00:32
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.
18.12.2011 | 00:38
tetanus kaže:
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.

Hvala na info, ali si rekao da neznas da li ce biti otkljucan,nista zvati cu ih u pon. i pitati ih direktno sve sto me zanima, pa ce mi valjda netko tamo moci reci da li se moze kupiti samo uredaj na rate, i da li ce biti oktljucan...hvala puno!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
18.12.2011 | 01:39
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.
18.12.2011 | 11:00
Sank kaže:
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.

Ako je tako onda je to super!mislio sam da se ceka taj zahtjev po mjesec dva, ali ako je do kraja dana ili cak par dana nije puno uopce....sutra cu pokusati nazvati t-mobile i pitati ih i za american express i za otkljucivanje, pa cu javiti ovdje ako ce ikoga jos zanimati
18.12.2011 | 15:44
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.
18.12.2011 | 16:07
viborb kaže:
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.

hmmm...nemam pojma, ja sam im sinoc poslao email i pitao, i napisao sam da bih mobitel kupio za punu cijenu 5598kn bez ugovora na rate, i vratili su mi email i rekli da moze, mislim da cu sve sutra saznati kada ih nazovem ili prosetam do t-centar
18.12.2011 | 16:47
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan
18.12.2011 | 17:29
tetanus kaže:
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan

Hahahaha!super!sad sam vidio tvoj post i nazvao sam i pitao sam da li je otkljucan i potvrdili su mi sto je netko gore naveo..napravis zahtjev da se mobitel otkljuca kada ga kupis punom cijenom i u roku par sata je otkljucan...tako da super za mene!!hvala svima na odgovorima i na pomoci, vi ste kraljevi!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 8 minuta
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO