iPhone problem sa baterijom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone problem sa baterijom

23.12.2011 | 12:35
Dakle kao sto pise u naslovu imam problema sa iPhone baterijom.. Citao sam po drugim temama al nisam nasao problem koji mene zanima... Radi se o tome da kad napunim iphone (negdje tocno oko 2 sata se puni cijeli)... Kad sam ga jucer napunio navecer, bio je na 100% onda sam iskljucio sve ono sto najvise ubija bateriju (3G,Bluetoth,WiFi....) i kad sam ga ujutro uzeo baterija je bila na 89%.. to mi se inace nije desavalo jer kad sam ga uzeo sljedece jutro uvijek je bila na negdje 98%... mozda je problem u tome sto kad sam ga jucer napunio.. prckao sam po njemu dok je bio na punjacu na 100%.. neznam dal je u tome problem il necem drugom... iPhone je 3GS (5.0.1)
Tema zaključana.
23.12.2011 | 16:27
A što je s aplikacijama koje su ti u pozadini otvorene? Možda imaš neku koja crpi bateriju.

Na temelju ovoga što si napisao ne mogu ništa više zaključiti.
Tema zaključana.
23.12.2011 | 16:50
jel ti ostala aktivna neka IM aplikacija, tipa skype? to svakako "ubij" nakon koristenja (dupli klik na home tipku, i u multitasking baru zadrzi dugi pritisak na ikonu dok ne pocne "plesati" pa cveni dugmic).

dali imas ukljucen neki push mail?
znao sam imati problema sa baterijom kada je i google imao problema sa svojim serverima pa mi je push gmaila preko exchanga ubijao bateriju!

dali je JB na telefonu?

ako nije nesto od ovoga, napravi reset mreznih postavka u settingsima, cesto to zna rijesiti problem!
Tema zaključana.
23.12.2011 | 19:21
hvala vam na pomoci.. dakle je , jaiblreak je na njemu iOS 5.0.1 .. imam sbs setings na njemu pa su mi na njemu prikazani 3G,Wifi... i to sto ubija bateriju i sve sam preko noci iskljucio a ne vjeurjem da mi je ostala neka ikona u pozadini jer sam jos respringo... pretpostavljam da su se onda trebale sve ikone ugasit... probat cu sad resetirat mrezne postavke pa me zanima ako to ne uspije, da onda probam restorat ga?? je moze bit problem u jaibreaku?
Tema zaključana.
23.12.2011 | 19:22
i da, jucer sam ga napunio bio i kad se napunio na 100% , bio sam prcko po nekim aplikacijama pa je mozda u tome problem... se smijeo cackat po njemu dok je na punjacu na 100%?
Tema zaključana.
23.12.2011 | 20:40
ILoxD kaže:
i da, jucer sam ga napunio bio i kad se napunio na 100% , bio sam prcko po nekim aplikacijama pa je mozda u tome problem... se smijeo cackat po njemu dok je na punjacu na 100%?

ma naravno da se smije, nema mu sta to smetati! ako ti ne upali ovaj reset, onda je JB problem! restoraj ali nemoj povuci backup jer sa njime mozes povuci i problem koji te muci! drzi ga cistog par dana pa vidi kako se ponasa!
Tema zaključana.
23.12.2011 | 20:49
upravo sam ga sad restoro.. i vidjet cu kako ce se ponasati ovih dana dok ne dode Untethered JB .. hvala ti na pomoci.. mi mozes jos reci (posto sam novi korisnik iphona), imam ga tek par tjedana ne kuzim se jos u sve... zanima me sta je to iCloud memorija.. kad udem u postavke vidim da imam 5GB iCloud memorije... :O ??
Tema zaključana.
23.12.2011 | 22:21
imao sam i ja sličan problem, mislim da sam čak i temu otvorio al bilo je davno. Ugl., baterija je isto sve super radila i samo odjednom preko noci izgubi oko 15-20% jasno da je apsolutno sve pogaseno od aplikacija,spajanja i ostaloga. Nakon toga sam iskljucio push na samom mailu i jednostavno sve notifikacije te sljedeci dan ponovno napunio bateriju i bilo je sve ok (1 maximalno 2% preko noci). Opet se jednom (kaaaasnije) dogodilo da se potrosi odjednom po 18, 19% iako je sve iskljuceno. Za sada je sve uredu već par mjeseci tako da vise nema problema.
Tema zaključana.
23.12.2011 | 23:09
mozes li mi reci postupak za ugasit email?? btw puno hvala na pomoci
Tema zaključana.
24.12.2011 | 00:00
evo sad sam izaso iz emaila i nisam logiran, sad nece bit taj push mail?? i imam jos jedno pitanje sto se tice memorije.. iphone mi ima 8GB .. do koliko preporucate da ga napunim? pošto nisam mogao kupiti od 16gb , morao sam uzet ovaj i sad neznam mogu li ga do kraja (oko 7GB barem napunit) oce li se usporit?
Tema zaključana.
24.12.2011 | 12:52
Ako si obrisao acount onda vise nema maila ali ako si samo izasao iz njega svakako mail postoji i aktivan je. Znaci odes na settings->mail,contacts,calendars->fetch new data->push i onda na "off".
Sto se tice popunjenosti mozes ga popunit do kraja,nebi trebao zastajkivati ili stekati ili usporiti jer to nije radna memorija koja se moze popuniti ako je jaaaako puno aplikacija otvoreno tj ako rade u pozadini, a njih znas kako pogasiti.
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:31
ILoxD kaže:
žzanima me sta je to iCloud memorija.. kad udem u postavke vidim da imam 5GB iCloud memorije... :O ??

to je prostor kojim "raspolazes" na appleovim serverima!
napisao sam pod navodnicima jer se ne radi o nekom folderu u koji bacas sta god ti dodje (dropbox djir). icloud storage mogu koristiti aplikacije koje ga podrzavaju, recimo Pages. stvoris neki dokument na iphoneu, spremis ga i kasnije ga nasavis editirati na ipadu. za editiranje na macu ili PCu, moras skinuti dokumet na iCloud.com nakon sto se logiras (ne najbolje rijesenje da me se pita, ali ne pita me se ).
ipak korisnija stvar u icloud prici je ta da se iOS uredjaji backupiranju kad su u struji i na wlanu. dakle kada sutra kupis novi iphone, neces ga morati spajati na itunes nego ces povuci backup sa iclouda!
Tema zaključana.
24.12.2011 | 14:12
aha hvala vam puno i samo da znate da baterija odlicno radi nakon sto sam ga jucer restoro.. oso sam na spavanje sa 100% i probudio se sa 100%.. hvala vam
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 0 minuta
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.03 Seconds

Provided by iJoomla SEO