SIRI Host Server
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

SIRI Host Server

28.12.2011 | 12:44
Da bi pokrenuo SIRI koji sam skinuo preko cydie kao Spire moram se ulogirat na Host Server da bi se autorizirao sa serverom u Appleu pa sad molim bilo koga tko ima kakvu ideju da mi pomogne,navodno da može i bilo koja Host adresa sa Iphonea 4S samo da prođe autorizaciju ili ima koji drugi način!!??
Zahvalan!!
28.12.2011 | 14:45
ovo ti treba inace ti nece proc nikakvu autorizaciju; 4 important keys from an iPhone 4S (speechID, assistantID, x-ace-host, validationdata)
28.12.2011 | 15:11
Batalite gluposti,to nece nikada proraditi.Nisu u stanju da hck-uju A5 proceros ni zadnje BB a ne da obore Apple server
28.12.2011 | 16:31
saint kaže:
Batalite gluposti,to nece nikada proraditi.Nisu u stanju da hck-uju A5 proceros ni zadnje BB a ne da obore Apple server

zasto bi trebali oborit appleov server? sve sto trebaju je napraviti neki generator kljuceva koji bi 4 registrirao kao 4s ništa drugo ali posto je taj algoritam dodjeljivanja kljuceva enkriptiran tesko je probit zastitu i prema tome je tesko napravit neki algoritam koji bi generirao te kljuceve nikakvo hakiranje apleovih servera
28.12.2011 | 16:50
To sto ti pricas je glupost. Zar stvarno mislis da apple nema broj registrovanih 4S (aktivacija preko itunes-a)koji komuniciraju sa serverom,i ako prodje registracija mislis da nece skontati i ukinuti aparat sa servera.Svako provaljivanje na server na bilo koji nacin je hackiranje ili obaranje mozes ga nazvati kako hoces.Svi pokusaji ubacivanja Siri u uredjaje koje apple nije predvidio su propali.Ne tako davno si bas ti otvorio temu vezano za siri i bio pun entuzijazma a na kraju se zalio kako ne radi nit ce proradit.Sta su oni kinezi -japanci (nisam siguran ko je radio) napravili : Implementirali siri u iPhone i napravili da se kaci na njihov server sto opet nema veze sa Apple,a sve to da bi na kraju skidali podatke ili imali svoju korist.Prema tome 10000% sam siguran da dokle god Apple to ne dozvoli Siri nece raditi na 3,3Gs 4....
28.12.2011 | 17:54
da. pričam gluposti.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.12.2011 | 01:38
Ne kužim zašto se trsite oko Siri kad je ona ionako zanimljiva samo stanovnicima SAD-a i još par država koje su trenutno podržane?

Ja sam ju isprobao nakon kupovine 4S i sve je to lijepo i krasno, ali nepotpuno i neefikasno za nas Hrvate. Ne može npr. predložiti ništa vezano uz lokacijsko-gurmanske i ostale usluge i samo kaže da to nije podržano za našu zemlju. Ako nisi spojen na 3G, a to se kod nas na žalost događa često čak i blizu većih gradova, a kamo ne negdje drugdje, onda je vrlo spora ko starica. Da ne spominjem da se naša imena moraju izgovarati lomljenjem jezika da bi eventualno zaista nazvala ili poslala poruku ispravnoj osobi

Iskreno, zanimljiva je za kratku zabavu sa svojim "mudrim" odgovorima na smiješna pitanja, a nakon toga pada u drugi plan. I ne zaboravite da ona definitivno troši bateriju i to poprilično, naročito ako komunicira sa serverima preko 3G mreže.

Saint ima pravo, nema šanse da se neregistrirani uređaji sa krakiranom Siri spoje na Apple servere ma kako neki to željeli.
29.12.2011 | 16:28
mogu se spojiti, ali preko proxya.
a druga je stvar da dok instaliram ovaj spire package ne mogu otvoriti niti jednu aplikaciju osim iz safe modea.
30.12.2011 | 18:56
evo način na koji možete uzeti kodove sa iphone-a 4s ali nije dugotrajno rješenje
www.gizmowebs.com/2011/2238/how-to-get-i...43gs-and-ipod-touch/
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 minuta
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO