11.01.2012 | 15:06
a padao mi je godinu i pol dana i njemu i dalje nista, ali na jednoj proslavi mi je pao sa klupe u parku na kamen i puknilo staklo, naravno bio je od prije izgreban a baterija losa, tako da sam sve to u komadu mjenjao. Sam sam ga bio servisirao (jedan dio) zapelo je na mute i tim tipkama te to nikako nisam mogao pospajati i nosio na servis. Staklo nisam dobro zalijepio tako da je na lijevoj gornjoj strani jako malo virilo stako tako da mi je pao na tu stranu i opet je raznijen, fali komad stakla ali dobro je jer nije preko ekrana
Imam jos pitanja, T-mobile inace...
Kao sto vidite danas je 11.01.2012, a do 09.11. su obavijestili da su nadogradnje te da tog datuma provjerimo stanje pretplate, no nisu napisali da ljude nece obavijestiti porukom nakon sto potrose pretplatu, e sad ja smartam da su oni krivi za to i mislim da sam gadno presao sam megabajtima. I sta sada kada se sokiram racunom? Njih naganjat da sve ono preko ne naplate? Kako sam ja mogao znati koliko sam potrosio? Smatram da su oni krivi i molim savjete ako se budem srusio od muke kada vidim racun. Po mom misljenju osim 300 kn pretplate mislim da sam presao jos nekih 50-100 eura.... Hvala.