Iphone 3g Problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3g Problem

20.02.2012 | 22:04
Trebam pomov oko iphonea 3g. Napunio sam ga i vise se nece upalit. Napravio reset, restore, back up i nista.
Da li mu ima spasa i sta bi mogao biti kvar?
20.02.2012 | 22:17
Ima li ista na telefonu ili je sam ocrn ekran,cujes li zvuk na kompu kada ga prikopcas???
20.02.2012 | 22:20
nista, sam se nece upalit...ni kad se prikljuci na komp nista.
20.02.2012 | 22:23
Vidi li ga komp???
20.02.2012 | 22:30
Vidi ga pretpostavljam, meni se nije htio upalit i dao sam ga jednom covijeku na popravak, on je rekao da je napravio restore, backup i reset...ja ga nisam probao prikljucit na komp. On mi je rekao da mu nema spasa, pa sad trazim drugo misljenje. S tim da taj covijek nije bas previse radio s iphoneima.
20.02.2012 | 22:38
Hajde polako,ne mogu ti pomoci ako mi nedajes konkretne odgovore.Kada spojis iphone kablom na komp i pokrenes iTunes da li vidis svoj iphone na lijevoj strani.Daj mi jos informacija koji je bio BB,koji FW na telefonu,Kako si punio telefon,originalnim ili kineskim punjacem
20.02.2012 | 23:07
Punjac je originalan, nista nisam updato ni nadogradjivao, tak kak sam ga dobio je i sad...evo sad sam ga pokusao ukljucit na komp i upalit ga i nista..komp ga uopce ne ocitava. Prije nego se ispraznila baterija itunes ga je uredno citao.
20.02.2012 | 23:27
Kad se iPhone skroz israzni treba proci neko vrijeme na punjacu dok se ne pocne punit.Ostavi ga da se puni jedno vrijeme.Ti moras ubaciti telefon u DFU mode i probati uraditi restore,naravno sve to ima smisla ako nije HW kvar.Probaj naci tutorial na forumu kako ubaciti u DFU mode pa vidi hoce li ga komp prepoznati.
20.02.2012 | 23:29
Hvala ti puno! Probat cu, pa vidjet sta bude.
17.07.2012 | 16:00
Pozz novi sam kako na forumu tako i sa Iphone 3G
posle nosenja u nekakve seljacke servise i majstore ostaje mi da pokusam ovako bar da nadem pomoc,
citao sam mnogo o svemu al mi nije mnogo pomoglo radi se o tome sto sam prije koristio internet preko SIM kartice i to je ok wi-fi ne radi i GPS razlog je kako sam citao bb 06.15, sad mi je Version 4.1 (8B117)
Cydiu nemogu otvorit iona je prije radila tako da neznam sta da radim...
unaprjed zafalan za pomoc !!!
17.07.2012 | 16:21
niko ne odgovaara ????????????
17.07.2012 | 16:49
micko2000 kaže:
Pozz novi sam kako na forumu tako i sa Iphone 3G
posle nosenja u nekakve seljacke servise i majstore ostaje mi da pokusam ovako bar da nadem pomoc,
citao sam mnogo o svemu al mi nije mnogo pomoglo radi se o tome sto sam prije koristio internet preko SIM kartice i to je ok wi-fi ne radi i GPS razlog je kako sam citao bb 06.15, sad mi je Version 4.1 (8B117)
Cydiu nemogu otvorit iona je prije radila tako da neznam sta da radim...
unaprjed zafalan za pomoc !!!

Prvo restartaj iPhone i pogledaj dali imas megabajta za internet onda odi u postavke - opcenito (general) - mrezne postavke (network) i tamo aktiviraj 3g , cellular data i data roaming i onda pokusaj ici na internet ako bude opet isto izvadi i sim karticu malo ju ociti i ponovo sve pokusaj ispocetka..
17.07.2012 | 16:58
ok odma cu to uradit i javljam rezultat,sto se tice telefon je prazan
hvala i cujemo se
17.07.2012 | 17:06
uradio sam sve kako ste rekli al ostaje isti problem:(
u svakom slucaju hvala Vam
17.07.2012 | 17:09
skidqj se sa JB… restore(setbup as new iphone)… možda mu nevalja koji tweak sa cydie???
17.07.2012 | 17:13
kako sam do sad citao po forumu to bi mogao bit problem 90% al nisam siguran dal cu to JA moci uradit ( mislim dal cu znat ) ak imate neke postavke il neki link pomoglo bi mi !
pozz i hvala
17.07.2012 | 17:19
zašto ti treba lunk?? samo na itunesima napravi restore… imaš iphone sim free??
17.07.2012 | 17:21
imam sim free ! al kada sam prije neki dan pravio restore pojavi mi se error 1015 ,dal ce mi se ponovo pojavit neki error ako pokusam napravit samo restore???
17.07.2012 | 17:37
ihelpcorner.com/10153g
17.07.2012 | 17:41
pomogo je restore..hvala puno jako mi je pomoglo...
17.07.2012 | 19:03
Sacekaj,tu mi nije jasno par stvari.
1.Kazes da imas sim free sto nema nikakve logike jer imas ipad BB 06.15.00
2.Kako si uradio restore tj morao si raditi custom FW a ne direktno iz itunes-a
3.Zasto ne uradis downgrade iPad BB na 05.13 vjerovatno ce proraditi i WiFi kao i GPS
17.07.2012 | 21:48
@saint i meni to nije jasno,brzo je on sredio ovaj problem…
17.07.2012 | 22:19
Ovo sve sto je bilo problem jos mogu shvatiti da si rijesio samo kako si uspio napraviti restore ukoliko si ga radio preko iTunes-a , a baseband je 6.15??..
23.07.2012 | 14:06
Pozdrav ...sorry ako nisam u temi al imam problem za Iphone 3G
kada se zakljuca ne cujem poziv,kada je otkljucan zvoni normalno!
bio bi jako zahvalan ako postoji neka opcija
23.07.2012 | 19:47
izvini sto kasnim s odgovorom al nosio sam telefon u servis i kazu da se nemoze uradit BB sa 6.15 na 5.15
23.07.2012 | 20:02
BB ide na 05.13 a ne 05.15 i to mozes sam uraditi

Potrazi malo na forumu dosta smo pisali o tome
23.07.2012 | 20:22
pokusacu druze a visimpo 10 sati dnevno
ipak hvala
23.07.2012 | 20:51
Samo skini zadnji redsn0w i prati uputstva nije tesko
23.07.2012 | 23:41
hvala
23.07.2012 | 23:49
Tu smo da pomognemo
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?