12.06.2012 | 22:21
Dbuknaa kaže:
Evo mne ponovo.
Sada je ovako bilo:
Dobio sam opomenu da me 11.06 iskljucuju, ja jucer 11.06 zovem u vip i kazem da cu platiti racun za sat-dva i oni sve ok. Platim taj racun s kojim kasnim i racun koji je stigao jucer u erste banci i danas me doceka neugodno iznenadenje da su me iskljucili.
Zovem ja njih i odgovor da nisu oni krivi te da im posaljem uplatnicu na e-mail, posaljem ju i opet ih zovem i sto mi kazu, kazu da ju ukljucenje 70 kn i da oni u racunovodstvu uopce ne gledaju te uplatnice i onda sam ja nabacio na to nesto vrlo bezobrazno i zaprijetio sam se tuzbom ako mi tih 70 kn sjedne na racun.
Nemam ni lipe duga a ukljucit ce me mislim od 24 do 48 sati nakon sto im novac sjedne na racun.
Moj vrlo skroman zakljucak: MORONI, DEBILI I GAMAD.
Pa gledaj, nemoj me krivo shvatiti, ali to je veliki i velikim dijelom automatiziran sistem. Da se razumijemo, nemam apsolutno NIKAKVE veze s Vipom, osim što koristim njihove usluge i ne držim štangu nikom: svi su odvratno preskupi, ali činjenica jest da mobitel NIJE OBAVEZAN, već dragovoljan. I isto tako, nisi platil račun koji su ti ispostavili, za koji su te opomenuli i onda na koncu i obavijestili te da te isključuju s tim datumom. Ti si pričekal i(li) dočekal taj datum i onda išel navrat-nanos plaćati u zadnji čas, ali banka to ne procesira iste sekunde i njim lova sjeda tek drugi dan. Dakle, zakasnil si s plaćanjem i isključili su te.
A ti si išel zvak korisničku podršku, javil ti se Pavao Štoos ili Hortenzija Bukvić i rekel si da buš sad platil račun. Kaj da ti on(a) odgovori? Super, fala? I da usputno upadne u sustav za koji nema ovlasti/znanja/predispozicije i da onda spriječi automatsko isključivanje tebe koji do zadanog pa odgođenog roka nisi platil?
Ukratko, moj je stav, koliko god te bolilo, da su oni postupili ispravno. Pitaj Boga koliko ih ljudi nazove i veli da bude platilo, pa to ne učini svakog dana?
O cijenama usluga možemo divaniti na dugo i na široko. Ja sam upravo uhvatil Savršenu tarifu (nisam imal nikakvu obvezu) pa me sad živo zanima kakav mi bude račun. I da, smatram da je IZRAZITA SVINJARIJA i nepoštivanje psotojećih korisnika da im se ne dopušta prelazak na tu tarifu ako su ugovorom vezani nekako drugačije.
Ali, još od Biblije se pastir više veseli jednoj izgubljenoj ovci koju je našel, nego svim onima poslušnima koje su ostale u toru.... JBG