Komentari na Vipnet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Komentari na Vipnet

08.05.2012 | 19:58
Otvaram temu o vipnet-u, ja sam razocaran totalka u njihovu sposobnost,
Napisati cu svoje iskustvo i zanima me vase iskustvo sa njima.

Stavim si limit od 100 kn na tarifu zbog skupog interneta izvan paketa i dogodi mi se da umjesto 210 kn dobijem 385 kn racun,
Zovem ja njih i oni se pravdaju da limit ne moze biti ukljucen dok prijenos podataka jos traje,
No taj dan je bilo osim toga prijenosa jos nekoliko spajanja na internet i tek su mi sutra limitirali uslugu.

Drugo iskustvo:
Prebacim se s tarife bez limita 200 na bez limita 222, i na usluzi moj vip mi zapne za oko da imam 200 minuta prema HT-u umjesto 1000,
Opet ih zivem a odgovor je da oni to obracunavaju proporcionalno??!!
U toj tarifi je gotovo sve isto osim neogranicenog interneta. (1gb puna brzina)
A megabajte i poruke ne obracunavaju proporcionalno i sada se ja pitam tako je tu lud?
U tarifi gdje imam isto minuta oni obracunavaju proporcionalno? Kako?
08.05.2012 | 21:29
VIP JE GOVNO I JA SAM IM OTKAZAO UGOVOR, TOČKA!
Krali su me i varali, da varali, otimali naočigled. T-Com je skup ali mu barem roaming radi kako treba (uz to je jeftiniji).
Nemojte se čuditi, VIP u Francuskoj radio je na guranje, svaki 10. put je uspio uspostaviti vezu, a o porukama ne bi trošio rijeći. Kako cigane za iPhone i personal hotspot!
Tele2, Bon-Bon i Tomato kao da su figuari uz mečke.
09.05.2012 | 00:33
Bonbon je super, mene je t-mobile pokrao na vrlo neugodne nacine, a pretplate sam platio 10ak tisuca kuna kroz 2 godine, tele2 nema iphone u ponudi i nisu pokriveni po selima a ja hocu internet uvijek i svugdje, tako da ono gade mi se opetateri a i ova drzava.
To u Francuskoj je roming ili?
09.05.2012 | 01:32
A šta reć na to da se iz "tehničkih razloga" nije moguće prebacit s Bneta na Vipov internet preko koaksijalnog kabela, a Vip vlasnik Bneta?!?!?!
09.05.2012 | 07:27
Da, roaming u Francuskoj.
13.05.2012 | 18:04
I ja sam prešao na VIP nakon što sam par godina bio na t-mobu gdje mi nikad račun nije prelazio 250 kn.. a vipov prvi bio 360 kn, drugi 480 kn..?! Stavio sam sad limit na 250 kn, ugl. nakon godine dana planiram otkupit i prekinut ugovor jer je ovo stvarno smiješno..
13.05.2012 | 20:32
Meni je cijena manje važna. Usluga je ono što želim. VIP nema uslugu bez obzira na cijenu.
13.05.2012 | 22:40
Sad ti Vip ima besplatne dolazne pozive u inozemstvu..
a to šta nemaju signala je očito manje bitno..
14.05.2012 | 09:37
Ma nema veze sa signalom. Ista mreža, dva telefona (T-Com, VIP) stoje jedan pored drugoga, s VIP-om i 10x moram okrenuti broj i nekako se spoji, a T-Com od prve i to nakoliko puta.
14.05.2012 | 10:50
Ja sam krajem 2011. uzeo jedan dodatni broj u VIPu. Mislio sam da me T-Com vara, ali sam se prevario... I to grdo...
Imam tarifu bez limita 200 i to sam uzeo na ugovor od 3 mjeseca. Čim mi je ugovor istekao, idući mjesec račun od 5xx,xx kn, i svaki idući za 2xx,xx kna više. Sad su se zaustavili na nekih 760,00 kn. Da apsurd bude veći, imam uračunato 1000 minuta prema T-Comu. I pazi sad, dva mjeseca za zvanje prema T-mobile koristim 098 a prema ostalim 091.... I opet ista pjesma... Nikako ispod 760,00 kn. Na moje pitanje kako to da za vrijeme ugovora od 3 mjeseca, račun nije prešao 260,00 kn, odgovor je bio: ... očito ste počeli više telefonirati...

Sve u svemu, VIP je govno...
14.05.2012 | 11:04
Tomek kaže:
Ja sam krajem 2011. uzeo jedan dodatni broj u VIPu. Mislio sam da me T-Com vara, ali sam se prevario... I to grdo...
Imam tarifu bez limita 200 i to sam uzeo na ugovor od 3 mjeseca. Čim mi je ugovor istekao, idući mjesec račun od 5xx,xx kn, i svaki idući za 2xx,xx kna više. Sad su se zaustavili na nekih 760,00 kn. Da apsurd bude veći, imam uračunato 1000 minuta prema T-Comu. I pazi sad, dva mjeseca za zvanje prema T-mobile koristim 098 a prema ostalim 091.... I opet ista pjesma... Nikako ispod 760,00 kn. Na moje pitanje kako to da za vrijeme ugovora od 3 mjeseca, račun nije prešao 260,00 kn, odgovor je bio: ... očito ste počeli više telefonirati...

A zar se tebi nebi isplatilo preći na Tele2 na ovu "Revolucija" tarifu! 160 kn/mjesečno i to bez ugovorne obveze! - Ne zvuči loše...

OnTopic - Ja sam na Vipnet-u i nemam pritužbi! (doduše, potrošnja mi je cca 70 kn / mjesečno!
14.05.2012 | 11:54
Zdravac kaže:
Tomek kaže:

A zar se tebi nebi isplatilo preći na Tele2 na ovu "Revolucija" tarifu! 160 kn/mjesečno i to bez ugovorne obveze! - Ne zvuči loše...

OnTopic - Ja sam na Vipnet-u i nemam pritužbi! (doduše, potrošnja mi je cca 70 kn / mjesečno!

Zdravac, mislio sam ja o tome... Možda i budem, jedino kaj mi treba internet i to me ždere.
Kolega ima Tele2 pa veli da na putu od Zagreba do Varaždina nema interneta... Frka me kad dođem na more, jer sam ja u malom selu, a nisam se još bavio s time kako radi Tele2 tamo...
Sve u svemu, još nisam našao formulu kako smanjiti trošak...
14.05.2012 | 12:18
Tomek kaže:

Frka me kad dođem na more, jer sam ja u malom selu, a nisam se još bavio s time kako radi Tele2 tamo...
Sve u svemu, još nisam našao formulu kako smanjiti trošak...[/quote]

Mogu ti potvrditi da je tele2 u dalmaciji ako nisi u vecem centru jako lose pokriven signalom.
Vjerujem da ima lokacija gdje je to ok ali generalno tele2 je slabo pokriven.
Vip je daleko najbolje rjesenje za podrucje dalmacije sto se tice pokrivenosti signalom. Iako ima dosta rupa gdje uopce nema 3G ali to valjda stalno nadogradjuju.
14.05.2012 | 14:04
Tomek kaže:
Zdravac, mislio sam ja o tome... Možda i budem, jedino kaj mi treba internet i to me ždere.
Kolega ima Tele2 pa veli da na putu od Zagreba do Varaždina nema interneta... Frka me kad dođem na more, jer sam ja u malom selu, a nisam se još bavio s time kako radi Tele2 tamo...
Sve u svemu, još nisam našao formulu kako smanjiti trošak...[/quote]

------
Onda si uzmi Vipnetov mobilni internet. Imaju oni u ponudi umjesto USB sticka, mali wireless, pa se lijepo da upariti s mobitelom!

Kak god okreneš, jeftinije je od 700 kn!
14.05.2012 | 15:58
ja sam na Tmobile već više od 8 godina i nemam nikakvih problema. Kakvu god tarifu uzmem sve je bilo onako kako sam i zamislio po pitanju potrošnje.

Tclub bodovi su mi već dva puta omogućili uzeti iphone vrlo vrlo povoljno.

Pokrivenost je i meni jako bitna i to uopće nije upitno.

sve u svemu, jako sam zadovoljan i nemam namjeru prelaziti na nekog drugog operatera.
14.05.2012 | 18:44
Ja sam ovaj mjesec kod vipa imao ovakvu potrošnju odokativno: 40 kn prema drugim mrežama, 45 kn sms i 45 kn uspostave poziva + 90 kn za tarifu + pdv = 280 kn! Brate mili, samo 50 kn skoro uspostave poziva! Čekam da prođe prva godina i da odjavim ugovor jer moram pazit koliko pričam, i opet mi je račun visok.. na tele2, revolucija i ćao..
16.05.2012 | 14:48
Bacite oko na ovo... www.vipnet.hr/savrsena-tarifa
16.05.2012 | 15:54
Ja isto razmisljam odustat od Vipa - naime roaming! Ok, roaming je sr.sa svima, ali Vipovci su mi naplatili hrpuuuu kuna za neuspjesne pozive - ono zvoni, javis se i rikne...ili zoves i na sekundu se spoji, pa nestane veza!
A data roaming? Prestrasno! A par puta gps i whatsup i vrijeme...racun velik ko kuca!
16.05.2012 | 16:27
Sto se tice istocne slavonije (Đakovo, Osijek, Vinkovci, Slavonski brod, Vukovar, Ilok)
Poktivenost 3g signalom je odlicna. Ali od Vukovara do Iloka (sela) zali boze truda...
Iznenadi me kada negdje putujem autom ili vlakom usred njive i šume dosegnem i do 6 Mbit/s na vip-u a upload bude i do 3 Mbit/s...
Ali sto pljackaju ljude to je uzasno, znam neke ljude kojima su za mobilni internet stizali abnormalni racuni iako ih nisu ni 3x mjesecno koristili na putu....
16.05.2012 | 20:19
Opaaaaaaa pa pa nisam vidio link za savrsenu tarifu, bore se za pretplatnike
Ja po ugovoru moram jos 9 mjeseci biti na trenutnoj tarifi -.-"
17.05.2012 | 01:10
Tele2 im puše za vrat nema tu.. a tarifu možeš uzet do 6. mjeseca 2012.. ako imaš ugovor, onda nemožeš.. ja sam pred tri mjeseca uzeo ovu niškoristi bez limita tarifu di pazim skim i koliko pričam i šaljem poruke pa su mi računi oko 300 kn.. naravno, na ovu se ne mogu prebacit.. brao vip!
12.06.2012 | 19:43
Evo mne ponovo.
Sada je ovako bilo:
Dobio sam opomenu da me 11.06 iskljucuju, ja jucer 11.06 zovem u vip i kazem da cu platiti racun za sat-dva i oni sve ok. Platim taj racun s kojim kasnim i racun koji je stigao jucer u erste banci i danas me doceka neugodno iznenadenje da su me iskljucili.
Zovem ja njih i odgovor da nisu oni krivi te da im posaljem uplatnicu na e-mail, posaljem ju i opet ih zovem i sto mi kazu, kazu da ju ukljucenje 70 kn i da oni u racunovodstvu uopce ne gledaju te uplatnice i onda sam ja nabacio na to nesto vrlo bezobrazno i zaprijetio sam se tuzbom ako mi tih 70 kn sjedne na racun.
Nemam ni lipe duga a ukljucit ce me mislim od 24 do 48 sati nakon sto im novac sjedne na racun.

Moj vrlo skroman zakljucak: MORONI, DEBILI I GAMAD.
12.06.2012 | 21:04
Eto ti, pa prelazi na savršenu tarifu. Cigani ilopovi su oni i to veći nego T-Mobile.
VIP je prema T-Mobile-u kao i WinPC prema MAC-u.
12.06.2012 | 22:11
Ehhh bez limita 222 je.
Mislim da bi i na savrsenoj izmislili nesto, prekoracenje broja minuta ili tako nesto.
12.06.2012 | 22:21
Dbuknaa kaže:
Evo mne ponovo.
Sada je ovako bilo:
Dobio sam opomenu da me 11.06 iskljucuju, ja jucer 11.06 zovem u vip i kazem da cu platiti racun za sat-dva i oni sve ok. Platim taj racun s kojim kasnim i racun koji je stigao jucer u erste banci i danas me doceka neugodno iznenadenje da su me iskljucili.
Zovem ja njih i odgovor da nisu oni krivi te da im posaljem uplatnicu na e-mail, posaljem ju i opet ih zovem i sto mi kazu, kazu da ju ukljucenje 70 kn i da oni u racunovodstvu uopce ne gledaju te uplatnice i onda sam ja nabacio na to nesto vrlo bezobrazno i zaprijetio sam se tuzbom ako mi tih 70 kn sjedne na racun.
Nemam ni lipe duga a ukljucit ce me mislim od 24 do 48 sati nakon sto im novac sjedne na racun.

Moj vrlo skroman zakljucak: MORONI, DEBILI I GAMAD.

Pa gledaj, nemoj me krivo shvatiti, ali to je veliki i velikim dijelom automatiziran sistem. Da se razumijemo, nemam apsolutno NIKAKVE veze s Vipom, osim što koristim njihove usluge i ne držim štangu nikom: svi su odvratno preskupi, ali činjenica jest da mobitel NIJE OBAVEZAN, već dragovoljan. I isto tako, nisi platil račun koji su ti ispostavili, za koji su te opomenuli i onda na koncu i obavijestili te da te isključuju s tim datumom. Ti si pričekal i(li) dočekal taj datum i onda išel navrat-nanos plaćati u zadnji čas, ali banka to ne procesira iste sekunde i njim lova sjeda tek drugi dan. Dakle, zakasnil si s plaćanjem i isključili su te.
A ti si išel zvak korisničku podršku, javil ti se Pavao Štoos ili Hortenzija Bukvić i rekel si da buš sad platil račun. Kaj da ti on(a) odgovori? Super, fala? I da usputno upadne u sustav za koji nema ovlasti/znanja/predispozicije i da onda spriječi automatsko isključivanje tebe koji do zadanog pa odgođenog roka nisi platil?

Ukratko, moj je stav, koliko god te bolilo, da su oni postupili ispravno. Pitaj Boga koliko ih ljudi nazove i veli da bude platilo, pa to ne učini svakog dana?
O cijenama usluga možemo divaniti na dugo i na široko. Ja sam upravo uhvatil Savršenu tarifu (nisam imal nikakvu obvezu) pa me sad živo zanima kakav mi bude račun. I da, smatram da je IZRAZITA SVINJARIJA i nepoštivanje psotojećih korisnika da im se ne dopušta prelazak na tu tarifu ako su ugovorom vezani nekako drugačije.

Ali, još od Biblije se pastir više veseli jednoj izgubljenoj ovci koju je našel, nego svim onima poslušnima koje su ostale u toru.... JBG
12.06.2012 | 23:51
Trebao si sa potvrdom o placenom racunu u vip centar i pokazati prodavacu koji bi to isti tren faxirao u centralu i nebi te iskljucili.
13.06.2012 | 00:48
@djuro genijalac

U pravu si ali jednostavno sam po**zdio jer su neodgovorni da je to uzas,
Potpisao sam vip jer mi je t-mobilea pun...
Nabrojat cu jos par stvari o kojima nisam pisao.
U startu su zeznili jamstvo dakle umjesno iPhone 4 pise iPhone4s.
Djelatnik kod kojega sam potpisao ugovor je musko a na racunu je ima djelatnika Danijela.
Kada sam zatrazio promjenu tarife sa bez limita 200 na baz limita 222 obracunali su mi minute proporcionalno i dobio sam oko 200 min iako na toj novoj tarifi imam neogranicene minute a platio sam sta? Ni sam ne znam koju sam tarifu platio i to sam platio u cijelosti tarifu a ne proporcionalno kao sto su mi minute izracunali.

1.Od pocetka placam racune na vrijeme i to vide u sustavu, taj jedan mjesec sam kasnio i javio u szk da cu uplatiti i taj i novi na kojeg je rekla ili rekao da se ne moram zuriti sa drugim.
2.nakon sto su me iskljucili ja nisam mogao zvati szk. ?????!!!!!!!
3. Nakon razgovora s gospodom poslao sam uplatnicu.
4.Drugi razgovor s gosp. Me je kostao jos vise zivaca jer mi je rekao da u racunovodstvu uopce ne gledaju te uplatnice sa e-maila.
5.Ne mogu me spojiti s racunovodstvom. ???!!!
Sada ce netko reci t-mob i vip nije isto.
U T-mob su me odmah ukljucivali nakon sto bih poslao iplatnicu i sve ok.
I 70 kn za ukljucenje?
-ma nema sanse.

I ispricav se tim ljudima na galami i ostalom.
Stvarno mi to nije bio cilj i uvijek bi normalno razgovarao s njima ali dogodi se.
A i sve da sam im faxirao uplatnicu iskljucili bi me.
13.06.2012 | 00:54
Slazem se za savrsenu tarifu ali ok, je da me ova vise kosta ali sto mogu.
I o njima se pise sve u 16 po forumima sta rade svojim korisnicima.
Ako ce oni bit' fer i ja cu, zelim samo da me ne genu u zdrav mozak.
Ako ne budu fer pokazat cu im najgoru stranu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?