05.07.2012 | 17:22
Poštovanje svima na forumu.
Jedno malo upozorenje svima koji imate Lifeproof za vaše ljubimce.
Pošto su godišnji odmori i počela je sezona kupanja otvorio sam Lifeproof da ga malo očistim.
Sve prošlo super.
Po završetku sam, kao i obično, testirao prqazan Lifeproof u lavabou dali propušta vodu.
Kad ono propušte. Uzeo sam krpicu da ga obrišem i osjetio da mi prst propada u sam Lifeproof. Na stražnjoj kameri se cijeli dio odljepio
.
Inače Lifeproof je kupljen u USA i prvi sam vlasnik. Nije neka kopija ili nešto slično. Sada sam ga prvi puta čistio. Kupljen je prije točno 1 godinu. Da ga nisam čistio i testirao nebih niti skužio da se odljepio dio na stražnjoj kameri.
Ovo pišem ne zato da kažem kako Lifeproof ne valja, nego kao čisto upozorenje korisnicima da ga se opere i testira prije snimanja u vodi. Kada sam ga kupio testirao sam ga i nije bilo problema. Imam sa mora od prošle godine jako lijepe slike. Šteta bi bilo da si upropastite aparat ako je ovo neka serijska greška ili nešto slično.
Sam Iphone i Lifeproof nisu pretrpili extremna oštećenja ili temperature da se je desilo ovo što se je desilo.
Ljepljiva masa sa toga dijela kod stražnje kamere sliči pomalo na silikon ili tako nešto.
Usput imate li savjet što da radim? Da pišem Lifeproovcima i tražim zamjenski Lifeproov ili kaj?