14.07.2012 | 23:30
Tražim pomoć jer više ne znam što bih...
Naime iphone je radio nekih godinu i nešto dana savršeno sve do prelaska granice kada je izgubio signal. Nakon povratka u hrvatsku uređaj se nije više htio nakačiti na mrežu, stalno je tražio mrežu. Nakon par dana se nakačio što nije dugo trajalo i poslje toga sam pokušao i restore i svašta no uređaj i dalje se ne spaja na mrežu (mislim na tcom mrežu). Pošto uređaj nikada nisam jailbrekao šaljem ga na servis i skontam da je garancija istekla i oni mi pounde da mi prodaju novi za 1500 kn kao "razočaranom korisniku" no ne žele popraviti jer je van garanije. Vrate mi ga nazad i kako je bio par dana bez imalo snage u bateriji napunim ga i on proradi no na par dana. Prije nekih tjedan dana me prijatelj nagovori da ga jailbrekam što i napravimo i sada imam signala evo već dva tjedna.
Drugi problem je što je u isto vrijeme telefon poćeo ludovati po pitanju zvuka. Naime tipka za lock kada stisnem više se ne čuje nikakav zvuk. Također tipke sa strane za pojačavanje i stišavanje i mute uopće ne rade niti kad ih stisnem se ne pojavi ništa na ekranu. također kad me se zove ili stigne poruka telefon samo vibrira...
Jel netko imao ovakav slučaj. Počeo sam sumnjati da je možda se odspojilo unutra tipka za mute i pojačavanje i stišavanje i da je to uzrok svega ostaloga...