17.08.2012 | 21:49
Pa sad, moje iskustvo sa jailbreakom je da dok god ne pretjeraš radi dobro, a kad pretjeraš onda počnu problemi. Svi ti silni tweakovi nisu uvijek baš međusobno kompatibilni, a što je još bolje najčešće zezaju baš oni koji se diraju u iste stvari samo na svoj, samo sebi svojstven način. Najveće probleme izazivaju baš oni koji se diraju u izgled i kopaju po springboardu. Što ih više instalirate to je veća mogućnost da se sve uspori, da počne štekati i da se često pada u tzv. safe mode.
Infinity sim, infinity tam, malo drugog fonta, malo ovog i još samo onog i eto problema. Ako instalirate Barrel (Bačvu), onda nemojte na njega još dodati fitilj, jer slijedeći tweak je šibica koja će upaliti fitilj i onda će Barrel eksplodirati.
Eto to je moje iskustvo, a i mojih nekih prijatelja i poznanika. Tada je jedino rješenje restore i krenuti sve ispočetka, jer vraćanje backupa samo će doliti ulje na vatru koju je teško ugasiti, a naročito u ovih ljetnih vrućina i suše, kad su i vatrogasci nemoćni. Pad iPhonea u more pak stavlja toču na i