iTunes i dva iFonea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes i dva iFonea

25.09.2012 | 17:35
Bok.
Ovako kolega me zamolio pošto nema računalo ni internet da mu njegov 3gs updejtam i napravim JB ali ima dosta bitnih slika koje ne bi htio izgubiti i naravno imenik.

Sad me zanima dali ja normalno mogu napraviti na svojem računali još jedan acc na iTunesu i sve to njemu ljepo srediti?

Trenutno je na njegovom mobu iOS 4.1 bez JB tako ću samo iskopirati sve slike i kontakte sinkronizirati s njegovim mailom, to bi tako nekako trebalo ići jelda?

Hvala!
25.09.2012 | 17:50
skini program iTools i sve lijepo izvuces iz mobitela i kasnije sve vratis...a ako ces cisti update (ne restore) radit,nista ti se nece pobrisat,samo ces izgubit JB,koji ces kasnije opet napravit...
25.09.2012 | 20:27
Samo update i kasnije JB da. Znaći ni kontakti ni slike neće izgubiti?
25.09.2012 | 21:10
A kako mislis iOS 6 JB???

Jos uvijek nije izasao .
25.09.2012 | 21:13
Napravi novog korisnika, to ti je najčišće i kasnije ga izbriši.
25.09.2012 | 23:58
Dali mogu napraviti update na iOS 5.1.1 a ne na iOS 6?
26.09.2012 | 00:13
Ne regularnim putem.
26.09.2012 | 00:21
Peh trebao sam ranije reagirati, potpuno sam zaboravio da izlazi novi iOS..
Ništa čekat čemo onda da neki JB izađe pa ćemo napraviti update..
Hvala na pomoći!
26.09.2012 | 00:27
Koji je štos u tom JB-u? Krekane aplikacije, gey teme i skinovi, inat Apple-u.
  • mileni
  • Posjetitelj
26.09.2012 | 00:33
Ne. Tweakovi. Sve aplikacije koje imam na svom iPhoneu sam uredno platio. I ne zelim krekane aplikacije uopce. Ali bez tih par tweakova meni iPhone ne bi bio ni upola dobar kao sto je sada
26.09.2012 | 05:46
Vecina popularnih tweakova iz Cydia prije ili kasnije zavrsi kao revolucionarni feature u iOS, kojeg predstavljaju na Apple eventu.

Ljudi pljescu, a JB zajednica se smjeska iz prikrajka.

Eto zato, izmedju ostalog, jailbrejkamo iPhone
26.09.2012 | 06:44
Ču li koji je štos u JB, razlika između regularlog Iphona i JB-kovanog je ista kao između kamena i Iphona. Nikad nebi kupio IPhone da ga ne mogu JB-ovati. IPhone je pravo dosadan i ružan bez JB-ka.
26.09.2012 | 22:17
zabac kaže:
Ne regularnim putem.

Kako misliš ne regularnim putem? Daj mi obajsni ili mi daj link ako postoji neki drugi naći da stavim "stariji" 5.1.1.

zabac kaže:
Koji je štos u tom JB-u? Krekane aplikacije, gey teme i skinovi, inat Apple-u.

Stvar je u tome da sam student i da nemam karticu preko koje bi mogao kupovati preko interneta a trenutno nemam primanja da bi si mogao priuštiti sve te aplikacije koje koristim, ne kažem da su skupe stvarno većina njih nije 0,99$ nije neki novac ali eto.
Danas sutra kad krenem raditi onda mi neće biti problem da si koju dobru app i kupim.
26.09.2012 | 22:26
Stariji iOS se mogu staviti samo na uredjaje koji imaju spasene SHSH blobs jer apple vise ne potpisuje 5.1.1.

Ako nisi primjetio na forumu ne podrzavamo ni jedan oblik ilegalne radnje tako da u to spada instaliranje krekovanih aplikacija.

Rasprava da li JB ili ne aparat se vodila milion puta na forumu tako da ako neko ima zelju da se opet raspravlja neka nadje taj topic.

JB nije ilegalan vec legalan i ne koriste svi JB za skidanje krekovanih aplikacija tj 90% ljudi ne koriste tu vrstu opcije na JB aparatu.

Na zalost ako nisi u mogucnosti kupiti neku aplikaciju,na forumu sigurno neces dobiti podrsku za instaliranje krekovanih.
26.09.2012 | 22:34
Primjetio sam, sve je to oke!

Imam pravo sam birati šta i kako ću raditi na svojem uređaju.

Samo sam odgovarao zabcu na postavljena pitanja, ništa više.
01.10.2012 | 21:18
mileni kaže:
Ne. Tweakovi. Sve aplikacije koje imam na svom iPhoneu sam uredno platio. I ne zelim krekane aplikacije uopce. Ali bez tih par tweakova meni iPhone ne bi bio ni upola dobar kao sto je sada

Mileni ja sam isto uradio kao i ti i to prije 3 god
31.10.2012 | 10:34
@zabac mi je rekao da se pod setings radi novi "User" kada bi htio imati dva različita iPhonea na jednom iTunesu.
Ali ne mogu to pos Setings nigdje naći.
Pa ako mi netko može reći dali na zadnjem iTunesu moram raditi novi "User" da se ne pomiješaju podaci ili to iTunes razdjeli?
Ako moram molio bi vas da mi objasnite gdje idem da napravim novog "User"-treba mi danas?

Hvala!
31.10.2012 | 11:55
Vjerovatno moraš na store izborniku na iTunesima napraviti sign out,pa nakon toga sign in s njegovim apple ID...nisam siguran,ali pretpostavljam.
31.10.2012 | 12:59
Našao sam odjavu. Ništa budem probao napraviti njemu njegov acc da ima pa ćemo probati mislim da se ne bi trebalo izmješati sve jer svatko ima svoj acc.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, MacSlavko, Riba, tino1, Anonimci (546)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO