30.03.2008 | 23:46
Da li je netko ovdje imao iskustva s ovako nečim?
http://www.ipodcarkitdirect.co.uk/Toyota_ice%3ELink_Gateway_100
Radi se o interfaceu prema CD changer konektoru tvornički ugrađene muzike u autu koja s druge strane prihvaća iPod, a komande s volana prevodi s native protokola na iPod protokol tako da osnovne komande (track +/-, folder +/-) rade s volana i panela, a na displayu auta se prikazuje tekst s displaya iPoda.
Teoretski.
Također teoretski, stvar ima i opcijski bluetooth modul za koristiti kao handsfree za mobitel.
Ima li netko praktičnih iskustava koja ovo mogu potvrditi te eventualnu spoznaju o manama?
Također teoretski, podržana je masa auta i još masa 3rd party car audio sustava te slijedeći iPodi:
Supported iPods models:
iPod Mini (4GB, 6GB)
4th Generation iPods (20GB, 40GB)
5th Generation iPods (30GB, 60GB)
iPod Colour (20GB, 60GB)
iPod Photo (30GB**, 40GB, 60GB)
iPod Video (30GB, 60GB, 80GB)
iPod Nano 1st Generation (1GB, 2GB, 4GB)
iPod Nano 2nd Generation (1GB, 2GB, 4GB)
iPod iPhone (Ipod Functions Only)
S obzirom da o iPodima ne znam ništa,
trebam također i savjet ako bi nabavio ovaj interface
koji iPod kupiti. Uređaj bi, dakle, napuštao vozilo samo radi promjene glazbenog sadržaja i napajao bi se iz auta. Dakle, nije mi bitno koliko traje baterija, koliko ima grama, da li je njegov vlasititi interface tvrd ili mekan, neću nikad na njemu gledati filmove, ništa ništa ništa drugo osim cijene i kapaciteta (mislim da je već 2 GB dovoljno kapaciteta da mogu slušati jazz od Rijeke do Hamburga i natrag, čak i s MP3 formatom - varam li se?)
Hvala!