08.12.2009 | 21:29
pda.kako malo više savjeta i objašnjavanja nikome ne škodi[a pogotovo ne meni] otvorih novu temu da me savjetujete..
pročitala sam sve na forumu u vezi ipod toucha,stvarno jesam..al bi trebala nekog da mi to malo poglupi.xD.jednostavnije objasni.i detaljno!
imam staaaari ipod mini koji je out of function pa sam starce namuksala da mi za božić kupe novi..i naravno ja moderna djevojka moram imat nešto s tačskrinom.xD.
pa je odluka pala na ipod touch 8gb [meni sasvim dovoljno]..
e sad..dok ja instaliram itunes na kompjuter[imam windowse,pa se nadam da neće bit problema s ipodom,sa starim nije bilo nikakvih..hmhm] stavim pjesme i sve prebacujem na ipod ko i sa onim mini?
one aplikacije i igrice i sve te gluposti..stvarno ne mislim trošiti novce na skidanje toga a znam da ću si htjet nakrcat svejedno tih igrica pa bi pribjegla iligalnim načinima[ako mogu političari krast mogu valjda i ja.xD]..pa me zanima kako?gdje?
i još me zanimaju slušalice..s obzirom da u kompletu dobijem normalne slušalice a ne one sa mikrofonom ko sa onim od 32 i 64 gb, jel si ja mogu kupit posebno takve slušalice ili neće funkcionirat?
i još za graviranje..to mi može zlatar ugravirat nešto?ili nije pametno?
i sve u svemu...jel se isplati kupit?ono.trebala bi dojmove..
i molim vas..i`m naturaly blond,please speak slowely.xDxDxD.
zahvaljujem unaprijed na pomoću...mwa mwa..