22.11.2012 | 16:56
Papittovenga, ajde baci oko na fotku koju sam postavio na dropbox pa objasni kako se to razlika vidi na non-retina displayu?
Dalje, screenshot s iphonea koji si postavio tu par postova iznad - također vidim razliku na svom MBP, non-retina.
I dalje na svom iPhoneu tu istu razliku ne vidim. Čak ni kad namjerno tražim da je vidim - ne vidim je. Vidim je tek kad napravim zoom-in toliko da se samo vide dvije jabuke na cijelom ekranu od iphonea. A i tada - manje izraženo nego tu na MBP.
S obzirom da ne lažem (svjestan sam da se šališ, ali da nije tako, uvrijedio bih se na ovo), onda sam valjda slijep.
Ali to sam već i prije rekao. Idući korak je da odeš sa mnom oftalmologu pa *NJEMU* objasniš da sam slijep zato što ne vidim razliku između 2 jabučice iako čitam i najsitnija slova na onoj testnoj ploči. Pa se vas dvojica dogovorite kakve mi to naočale trebaju.
Moj je stav ipak da ste vi svi koji ste popušili tu "retina" foru, ili sami sebe uvjerili da vidite neku razliku, ili sad ne smijete priznati da je nema pa ćete do smrti sve druge uvjeravati da se vidi...