Eto lijepe geste Zagrebačke nadbiskupije za "višegodišnju stručnu pomoć" Caritasu!
Naime, u više navrata tijekom godina ljudima iz njihovog odjela marketinga su trebali savjeti i tehnička pomoć kod instalacija i održavanja računala koje koriste. Kako smo mi ovdje na Jabučnjaku svi entuzijasti, a cijeli Jabučnjak godinama funkcionira neprofitno i bez i najmanje reklame, vjerujem da dobro razumijemo koncept društveno korisnog rada i pomaganja onima koji su potrebiti. Zato sam uvijek spremno odgovarao na njihove upite i, nadam se, bio od konkretne pomoći da im se olakša njihov dobrotvorni rad i pomoć. Hvala im što su prepoznali taj trud i vrijeme i zahvalili se!
Haha, i jesam Grinch, pogotovo kada neki počnu s blagdanskim reklamama mjesec dana unaprijed kako bi isprovocirali potrošačku groznicu i od tog lijepog praznika učinili korporativnu pošast!
Loša energija dolazi uvijek iznutra. Ako nas ispunjavaju pozitivni osjećaji, loša energija koja dolazi izvana se samo odbija od nas . Teorija, znam. U praksi nije uvijek to lako postići...
Nego, dpasaric, nisi nam rekao gdje ćeš to staviti?
Hoćeš li je držati na nekom stolu (ima rama sa stalcima iza, znaš i sam), ili ćeš je objesiti? I gdje?
Kod kuće ili na poslu?
Moj ti je savjet, na lokaciji kojoj si za ovaj portal dao najviše truda.
Bi li to onda bila kuća?
@Kloba - kako je zahvalnica naslovljena na Jabučnjak, a on je zajednički projekt više ljudi, DIR-ovaca, onda sam je stavio u prostor Kreativnog odjela jer tamo imamo najveću koncentraciju DIR-ovaca na jednom mjestu, a ujedno smo tamo dvoje od troje osnivača - Đipi i ja, dok nam je Riba u pečalbi.
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj