13.01.2004 | 14:49
Imam jedan prijedlog za poboljšanje foruma.
Naime, koliko sam ja primjetio teme u forumu su sortirane po datumu prvog posta. Moj prijedlog je da se sortiraju po datumu zadnjeg posta, odnosno zadnje aktivnosti na toj temi. Na taj način bi neke stare teme izbile na vrh, ako netko nešto doda, pa bi to bilo i pročitano.
Koliko sam ja primjetio ovdje se stvari uglavnom ne čitaju kada padnu malo niže (što je i logično, jer zašto bi bilo tko provjeravao svaku temu, da li je nešto dodano ili ne), pa je nemoguće postaviti pitanje uz neku malo stariju temu, odnosno moguće je, ali vjerojatno nitko neće odgovoriti.
Ja sam skužio da je ovaj forum napravljen u svrhu neponavljanja stvari više puta, već da se sve nalazi na istom mjestu. Trenutni način sortiranja postova to ne omogućava jer je za svako novo pitanje potrebno započeti novu temu kako bismo bili sigurni da će je netko pročitati i time dolazi do cjepkanja jedne teme na više mjesta. Ovo, naravno, ne dolazi do izražaja sada kada je još uvijek relativno malo postova, ali bi moglo biti izražajno kada se postova nakupi.