12.08.2008 | 02:02
Dražen je napisao:
To sigurno ide mene;)
Naravno da ide tebe. Ne treba biti genije da to shvatiš. Nemam nikakvo pravo tražiti da ti se ograniči pristup ovom forumu (niti sam to učinio, niti to bih učinio), ali imam pravo tražiti mogućnost da ne moram čitati ni vidjeti tvoje destruktivne (i već pomalo dosadne, uvijek iste), offtopične, i, što mi najviše smeta, zlurade komentare.
Ako netko traži pomoć, nisi mu pomogao time što mu kažeš "ha ha glupane to ti se ne bi desilo da si kupio PC". Ako mu ne znaš ili ne želiš pomoći, onda šutiš i pustiš da mu pomogne netko tko zna i želi.
Ja definitivno nisam Apple zaluđenik i ne pogađa me tvoje unjkanje zato što vrijeđa moje vjerske osjećaje nego zato što ne služi ničem, baš ničem, osim ispucavanju tvoje frustracije. IMHO, nijedan forum ne služi ispucavanju individualne frustracije. Dakle, ti ovaj forum debelo zlorabiš. Što smo ti mi skrivili? Idi jaši po tim trgovcima i serviserima koji su te za*ebali. Ima udruga za zaštitu potrošača, javi se njima, volontiraj kod njih, dobit ćeš medijski prostor da unjkaš po službenoj dužnosti. Sjaši više odavde, *ebote...