03.09.2003 | 23:29
Bez obzira sto nisam strucnjak za izradu web stranica, (radim pomalo u Dreamweaveru MX), htio bih dati nekoliko sugestija da nam Jabucnjak bude jos bolji. Ovo su samo neka prva zapazanja. Prvi stupac je uglavnom u redu. Mozda bi trebalo nekako rijesiti da se clanovi u rubrici "Tko je online" automatski prikazuju. Srednji stupac treba koristiti kao centralni dio web stranice sa stalno novim i svjezim stvarima. Zadnji stupac bi po meni trebalo prosiriti. Vikalica mi se ne cini kao najbolji naziv, ali, ako ste tako odlucili, OK. Mislim da to nije losa zamisao i vrlo je korisna, ne samo igracka.
Ono sto po meni svakako treba uraditi jeste da se bilo gdje da pritisnem misem i odem, uvijek mora vidjeti lijevi, srednji i desni stupac. To znaci da bi uvijek imao dostupan Glavni izbornik, centralni dio sajta koji se mijenja od onoga sto sam izabrao, a desno uvijek Vikalicu i ostalo. Evo, sada dok ovo pisem imam lijevo Glavni izbornik, Rubriku Jabucnjak sa temama, ali nema desnog stupca koji bi logicno tu morao biti.
Pozdrav, Laki