jParty 2009
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jParty 2009

30.10.2009 | 11:37
Dakle ipak je odluceno da ce iPartyja biti, ali ovaj put vise u obliku neformalnog okupljanja Jabucnjakovaca (i ostalih naravno) nego kao nekakav dogadjaj sa formalnim programom tako da nece biti stresa oko organizacije i kojecega. Unatoc tome pokusat cemo spremiti par iznenadjenja kako to uvijek i biva.
Ono sto je sigurno za sada je mjesto i vrijeme: u Rijeci u peek&pokeu gdje je toplo i ne tuku, imamo mjesta u ugodnom ambijentu, interneta, projektor i uticnica za struju, dan je 12.12. (Subota). Vrijeme jos nije utvrdjeno ali recimo popodne/predvecer da ljuid koji moraju voziti doma ne idu prekasno. Ako nekome treba smislit cemo i nocenje.
U blizini ima nekoliko mjesta gdje se moze zasjest i pojesti nesto, a na samoj lokaciji osigurat cemo bezalkoholne pijace i pive po najnizim cijenama u gradu!
Eto da malo prodiskutiramo, pa cu staviti ovo kao informaciju i na naslovnicu.
30.10.2009 | 12:11
iSveto nazoči!
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 12:49
AeLTe nazoči, a iTurjak još nema raspored..

Hanuka počinje uz zalaz sunca 11.12. tak da kaj se mene tice, moze..

Molim jedan krevet ili prostor da napušem madrac il stolac na kojem cu spavat il kutak da kao Grunf odspavam stojeći..

mislim da se i 14. vidimo na Septici.. ću da stopam ako treba..
30.10.2009 | 12:51
Radujemo se unapred! Mjesta za napuhati krevet ima, macki cu pokusati objasniti da nisi opasan.
30.10.2009 | 13:13
Utefterito. Donosim nešto šporckih rekvizita za zube.

Imam 2 mjesta za spavanje ako ne preselim u međuvremenu. Toplo je, al ne znam tuku li.
30.10.2009 | 14:02
Znači ipak se ne damo! Odlično!
30.10.2009 | 14:12
iJa bi iSto došao
30.10.2009 | 14:39
Vidimo se! Kod mene doma ima bračni krevet u sobi za goste s korištenjem kupaonice i mukte doručkom.

Za silu se može i još jedan sklopivi krevet postaviti u toj istoj sobi, ali bude velika gužva, a u predsoblju imam i fotelju koja se razvlači u (vrlo uski) ležaj.

Kome treba noćenje, neka se javi na PM.
30.10.2009 | 15:38
vidimo se
30.10.2009 | 15:54
smayoo kralju, SVAKA ČAST !
30.10.2009 | 16:12
Ma to te ja pitam! Vidimo se.
30.10.2009 | 17:09
Breed i Ja pjevamo cijelu vecer....to je nas doprinos
30.10.2009 | 17:52
Otvaramo s "My Heart Will Go On" koja je zadnji put izazvala ovacije u publici i nagnala na bar jedno spontano samozapaljenje.
30.10.2009 | 17:57
Imam 6 GB novih materijala. :-X
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 18:03
Flare, ak vozis jel ima mjesta za moje malo dupence?
30.10.2009 | 18:32
Riba je napisao:
Imam 6 GB novih materijala. :-X

Bez "Finland" se ne pojavljuj!
30.10.2009 | 19:44
dpasaric je napisao:
Znači ipak se ne damo! Odlično!

Hmmmmm! Ja koliko se sjećam ti se se dao..ček da vidim:

"Ove godine preskačemo iParty! Kriza je stisnula i najmoćnije, pa su se tako povukla dva najveća prošlogodišnja sponzora. Veliki T-Mobile koji je prošle godine hrvatskim Apple korisnicima predstavio iPhone u muzeju informatike PEEK&POKE kaže da "unatoč iskrenoj želji" nije u mogućnosti sudjelovati. Apple uvoznik, koji nas je prošle godine počastio lijepim iPod nagradama u svim formatima, ove godine nije planirao iParty, iako, kažu da je njih kriza stisnula možda ipak nešto manje nego ostale - što je valjda odraz globalno snažnog Applea."

Neću još izlaziti s programom ali nešto se valja niz iVana Grohovca ... Čekam Ribu da objelodani.
30.10.2009 | 21:31
Sta sad to znaci, da ce Davoru ulaz biti uskraćen?
30.10.2009 | 22:37
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
31.10.2009 | 01:44
Hehe, vidimo se...
31.10.2009 | 09:44
dpasaric je napisao:
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"

Nonsens! Kako sam rekao i prije potrebna je samo volja. MOžda neće biti s Hollywoodskim nagradama ali ćemo se potruditi da bude Hollywood.
31.10.2009 | 13:18
Riječi ti se pozlatile Sveto!

Ja sam iscrpljen od dnevnih briga u poslu i stalne neizvjesnosti, pa nije čudo da ponekad dobijem napadaj depresije.
31.10.2009 | 13:25
@Breed&Riba
"Bako, bako, a zašto imaš tako velike zube?"
31.10.2009 | 14:27
Riba se kesi, a ja sam povodljivi kopirant na kojeg je lako utjecati!
31.10.2009 | 22:07
nagrada će biti...i to kakvih
31.10.2009 | 22:55
Ajme! Kada bih smio pričati o nagradama!!!!
02.11.2009 | 22:41
iKnow
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
08.11.2009 | 22:19
Kuham jedan keynote... Nije samo o tome kako ćemo to mi letjeti, nego i o tome čega sve ima... Ima puno lipih stvari!
08.11.2009 | 22:29
Kako volim čut ovo Keynote umjesto Power Point

Za sad čvrsto stojim za dolazak i jedva se suzdržavam od pretjerane radosti da ne ureknem

Znam da sam superstitious al šta mogu, ipak sam žensko, iako Geekuša...

Naime, planiram doći dan ranije i tortu složiti tamo gdje ću biti smještena plus još nekakvih stvari planiram donijeti i tako doprinijeti jPartyju u oskudici

10.11.2009 | 00:52
ako se stvari budu i dalje pozitivno odvijale kod mene onda bih se i ja mogao spustiti u juzne krajeve... vrlo bi me to razveselilo
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 53 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO