Prijava (login)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijava (login)

10.06.2010 | 18:51
Zašto me stalno odjavljuje na Jabučnjaku nakon zatvaranja Safarija? Opcija "zapamti" je aktivna. Molim pomoć (ne da mi se uvijek prijavljivati). Da nije možda neka postavka u Safariju? Srdačan pozdrav.
10.06.2010 | 20:10
www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/34786-zaboravio-me.html

Uglavnom, nema pomoći... Osim da ne koristiš Safari.

Riba, a da staviš jedan od ovih "zaboravio me" topica kao sticky temu?
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.06.2010 | 21:52
Da, Gustave... nisi jedini
10.06.2010 | 22:36
BTW, vidim da se nije ništa promijenilo niti sa Safarijem 5...
10.06.2010 | 23:51
Ja imam Safari 4.0.5 i nemam taj problem ...?!
Stalno sam logiran.
11.06.2010 | 01:14
Prije vise od godinu dana sam otvorio temu '' zaboravio me..." i situacija je jos uvijek ista. Pokusavao sam sve i svasta, ali cinjenica je da nakon pola sata sto nisam aktivan, Safari me zaboravi.

Sada, citam Jabucnjak kao anonimac i eventualno, ako naletim na neko pitanje na koje znam odgovor ili ako me nesto iznimno muci, onda se logiram (mozda to i nije tako lose, zbog toga sto kolicina gluposti koju bih inace pisao je znatno manja)
11.06.2010 | 10:41
Gljiva, ovo u zagradi vrijedi i za mene, možda još i više što se tiće pitanja. Karma gore!
11.06.2010 | 12:33
Potrošio sam stvarno hrpu vremena pokušavajući naći gdje je problem i na kraju sam zaključio da je vjerojatno problem u nekakvoj javaskripti koja zbog nečega spriječi Safari da napravi automatsku prijavu. cookie na strani browsera se normalno updatea, sve izgleda divno i krasno ali se Safari jednosatvno ne prijavljuje. Svi ostali browseri rade normalno.
Kako je ovo ipak hobi kojim se bavimo u slobodno vrijeme morao sam ipak u jednom trenutku povući crtu kod količine vremena koje ima smisla odvojiti u istraživanje ovog problema. Ja ću mu se ipak povremeno vraćati koliko vrijeme bude dozvoljavalo, najvjerojatnije će se problem riješiti kod nekog od budućih updateova kod Jabučnjaka i/ili Safarija.
12.06.2010 | 00:00
Kod mene je ovakva situacija, na MacBooku me zaboravlja, na Miniju me zaboravlja, na PowerBooku G4 koji vrti neki stariji Safari na Tigru me pamti, a i na iPhonu i iPodu me pamti non stop - sve Safari.

Toliko sam se na sve navikao da svaki pud kad naletim na iPhonu na Jabučnjak i vidim svoju ikonu pomislim da se stvar konačno riješila, a onda se sjetim da je to samo iPhone.

Imam još i dva Windows kompa, ali na njima ne surfam pa ne znam kako to izgleda.

Ali, primjetio sam da se Jabučnjak zadnjih mjeseci pojavljuje u trenu, nekad je trebalo čekati i desetak sekundi da se uvodna stranica počne učitavati.
12.06.2010 | 15:15
Da, Sarai je radio u redu sve do prve bete verzije 4 i ostalih koje su slijedile. Ovo za iPhone Safari nisam znao, tnx.
12.06.2010 | 16:40
Evo sad mi pamti (nakon nadogradnje na verziju 5.0).
12.06.2010 | 19:41
meni je pamtio na staroj verziji no kako sam upgradeo na 5 sada mi više ne pamti i lagano ludim!!!!
12.06.2010 | 21:49
Meni nije pamtio ni na 4, ni sad na 5.
13.06.2010 | 13:03
Vjerojatno ne pamti ni verzija 5. Tj pamti dok ne istekne 30 minuta neaktivnosti, pa obratite paznju na to.
13.06.2010 | 23:40
Riba nije 30 min više kao 5 do 10 min baš sam sada provjerio
27.06.2010 | 17:01
Dobar dan. Upravo sam napravila novi profil jer moj stari (s kojim sam se prijavila) uopce nije prepoznan. Isla sam na opciju "zaboravljena prijava" i niti tu me ne nalazi. S ovim sam profilom otisla na svoj "stari" i pise mi unnamed user. Jesam li slucajno zbrisala profil ili?
27.06.2010 | 17:06
Neki dan je admin radio "veliko spremanje". Ako u profilu nisi upisala svoje ime i prezime (nego nešto bez veze), onda ga je sigurno obrisao. U drugim slučajevima ne bi trebao, ali ne znam. Javit će se on već... A koji je to bio profil?
27.06.2010 | 17:06
Bilo je neko čišćenje i spremanje u Jabučnjaku pa te možda zakačilo. Pitaj Davora tj. već će se on javiti. Bok !
27.06.2010 | 17:16
smayoo je napisao:
Neki dan je admin radio "veliko spremanje". Ako u profilu nisi upisala svoje ime i prezime (nego nešto bez veze), onda ga je sigurno obrisao. U drugim slučajevima ne bi trebao, ali ne znam. Javit će se on već... A koji je to bio profil?

LStands4Love
27.06.2010 | 17:31
Da, sjećam te se. Velim, Davor je brisao sve profile bez valjanog imena i prezimena pa ga je, ako ih nisi bila napisala, vjerojatno iz tog razloga obrisao. Ako pak jesi, onda je neki drugi razlog. Ne znam da li sad može vratiti obrisano (mislim da ne može). Možeš pričekati da vidi ovaj thread pa se javi, ili ga kontaktiraj na PM (dpasaric).
27.06.2010 | 18:16
Ako korisnik nije imao normalno upisano stvarno ime i prezime, kako lijepo molimo pri registraciji, onda je pobrisan. Operativno pri tome čak idem toliko ususret da one koji npr. napišu: "Štote Briga", a mail bude korektan " Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ", onda upišem ispravno ime i prezime da bismo sačuvali account.

Jabučnjak nije anonimno mjesto i to piše u uvjetima korištenja. Pobrisane accounte ne vraćamo. To su neka minimalna pravila lijepog ponašanja koja tražimo ovdje. Mislim da je ljudski znati s kojim čovjekom komuniciraš s druge strane.
27.06.2010 | 18:36
Davore slažem se s tobom, kod upisa su pravila ista za sve. Jabučnjak je otvoren za sve i nema se šta skrivati. Bez brige se prijavi a zakaj nebi znali kak se dama zove, valjda nije tajna. Ja ionako gledam nadimak i ne tražim u članovima kako se tko zove. Sretno s novim nadimkom !
27.06.2010 | 20:14
Na profilu je bilo prvo slovo imena i cijelo prezime, mozda je to razlog. Nista, napravila bum novi s istim nickom, ali cu sada staviti ime i prezime. Ovaj profil mozete izbrisati ona.
Pozrdav
28.06.2010 | 00:32
Hvala na razumijevanju i suradnji!
24.02.2011 | 22:43
Opa, danas me cijeli dan automatski ulogira. Ugodno me iznenadio. Možda, jer sam jućer napravio apdejt, glavno imam klik manje.
25.02.2011 | 00:03
jzelko kaže:
Opa, danas me cijeli dan automatski ulogira. Ugodno me iznenadio. Možda, jer sam jućer napravio apdejt, glavno imam klik manje.

Pametni znaju čemu služi 1 Password http://agilewebsolutions.com/onepassword
25.02.2011 | 00:57
Imam ga instaliranog od početka. Apdejt je bio Safarija i Jave SDk , a ostalo nema veze s tim. Valjda će i ostat do daljnjeg.
26.02.2011 | 00:37
Već je ponovno odlogirao. Nakon nestanka struje i ponovnog paljenja, više se ne logira automatski.
12.03.2011 | 13:35
sorry što budim teme, ali htio sam "primjetiti" i dati vam do znanja, da otkad sam stavio Safari 5.0.4 na stroj, da mi vec 3 dana pamti automatski login.

Ribosome.......moda su ga uspijeli sad popeglati...
12.03.2011 | 15:59
Meni ne. Znaći, od slučaja do slučaja.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 28 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO