19.08.2004 | 17:53
Dobro si primjetio, vecina je uglavnom pasivna, no imaj na umu da postoji hrpa ljudi koja navraca a nikad se na javlja. Takodjer mnogima se ne da svaki put prijavljivati, no to ce biti popravljeno u skoroj buducnosti nekim izmjenama na siteu.
Jabucnjak je koncipiran da bas svatko moze poslati vijest/tekst/clanak/stogod i ista ce biti objavljena, no moram priznati da se takvo nesto dogodi izuzetno rijetko i vecina aktivnosti sve odvija u forumu. Osobno pokusavam nesto napisati cim uhvatim vremena, ali vecinom sam okupiran tehnikalijama oko sitea, dok uglavnom skripi oko sadrzaja, no to pak ovisi o svima nama koji se ovdje javljamo.
Kako nema bas puno vijesti koje su iskljucivo vezane za hrvatsku, zanimalo bi me koliko iam smisla prenositi razne vijesti iz svijeta na hrvatskom uz link na original? Vjerujem da mnogi redovno obilaze strane news siteove pa ne znam koliko to ima smisla, no mozda bi ljudi vise voljeli to pratiti odavdje ili ima onih koji nisu vjesti sa engleskim jezikom?
Drugo, Jabucnjak kakav je sada ima po mojem misljenju jako puno nedostataka, i naskon iskustva u toku prvih 12 mjeseci rada napravili smo brojne promjene i poboljsanja koje ce uskoro vidjeti svjetlo dana, a mnoge promjene su upravo usmjerene da olaksaju komunikaciju sa i medju korisnicima. Mozda bi trebalo izmjeniti pojam 'clana' u '(registrirani) korisnik' buduci da prvi ima nekakav formalni prizvuk, i mnogi zaziru od raznih 'clanstava' buduci da ona podrazumijevaju cesto i clanarinu te i kakvu obavezu
U svakom slucaju, uskoro ce prva godisnjica Jabucnjaka, i sprema se puno poboljsanja, nadamo se na bolje.
Prije toga moramo svakako srediti link i server kao preduvjet za sve ostalo, no na tome se vec radi.
A jos da je vise slobodnog vremena....