Članak slučaj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Članak slučaj

01.09.2011 | 23:44
Mislim da znate svi o kojem se radi. Meni je pomalo neugodno da tekst sa najviše komentara na Jabučnjaku sadrži onakav materijal. Nažalost sada je kasno za obuzdavanje, očigledno većina koju to ne zanima ignorira (čime su onemogućeni komentirati samu temu članka) a nekolicina uživa u potpunim off topic temama.
Na trenutak mi je došla misao da jednosatvno pobrišem sve komentare koji nemaju veze sa temom teksta i Jabučnjakom općenito, ali mislim da se ipak radi o ekstremnoj mjeri rezerviranoj za izuzetne situacije.
Mislim da je ovo dijelom isprika s moje strane što je stvar toliko izmakla kontroli a dijelom da čujem mišljenja ljudi koji ih nisu mogli dati zbog čuma u komentarima.

Napominjem da ću sve poruke u kojima se spomenu ustaše, partizani, Tito, Tuđman, Srbi, Hrvati, urbani jugomajmuni i klerofašisti biti smjesta obrisani.
01.09.2011 | 23:49
E, a četnici?

Ja sam prestao pratiti komentare prekjučer. Također se osjećam dužan ispričati jer sam jedan od onih koji je započeo s offtopic komentarima, makar kasnije nisam "dolijevao ulje na vatru".

Netko je predložio da cijeli thread preseliš u forum, pod "Razno", a onda komentare očistiš od trollova i flamera. Nije loš prijedlog, ako ti je tehnički izvediv.
01.09.2011 | 23:51
Tehnički je izvediv ali vremenski zahtjevan. Odbija se.
01.09.2011 | 23:53
Sto se mene tice , mozes sve komentare izbrisati. a ja se izvinjavam sto sam prvi spomenuo Tita , uopste ne pomisljajuci na sta ce sve to izaci.Ali korisno je znati da se s nekim ne slazes u vezi apple-a a ipak slazes u politici.dok s drugim se slazes u vezi apple-a a ne slazes u politici.
01.09.2011 | 23:56
A da barem zaključaš za nove komentare?

Ili ovako:

Novi članak, copy-paste kompletnog teksta i fresh start s komentarima, a ovom članku promijeniti ime u "Đesbio devesprve" te uz par uvodnih rečenica koje objašnjavaju kako se radi o threadu koji je izmakao kontroli neka ostane. Zaključan.
02.09.2011 | 00:00
Riba kaže:

Napominjem da ću sve poruke u kojima se spomenu ustaše, partizani, Tito, Tuđman, Srbi, Hrvati, urbani jugomajmuni i klerofašisti biti smjesta obrisani.

Pa obriši onda svoj post! A i ovaj! ))
02.09.2011 | 00:01
smayoo kaže:
A da barem zaključaš za nove komentare?

Ili ovako:

Novi članak, copy-paste kompletnog teksta i fresh start s komentarima, a ovom članku promijeniti ime u "Đesbio devesprve" te uz par uvodnih rečenica koje objašnjavaju kako se radi o threadu koji je izmakao kontroli neka ostane. Zaključan.

Nije uopće loša ideja.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.09.2011 | 01:52
I ja se slažem sa smayoovim prijedlogom da se copy-paste novi članak, ali onaj stari ne bih zaključavao barem ne još neko vrijeme da se ne bi opet preselili na novi pa ti morao brisat Pusti im stari da se ispucaju
02.09.2011 | 02:00
Da li na ovom forumu postoji banana? Ako da jedna prijetnja ban pa ko voli nek izvoli
02.09.2011 | 08:14
Kako sam se ja "borio" sa ovom temom na jednom drugom forumu (i nakon nekog vremena odustao) pretpostavljao sam da će i ovdje tema otići u krivom/neželjenom smjeru. Pročitao sam prvih dvadesetak postova, a onda sam vidio da sve vodi u domaću inačicu Godwin's law http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law te sam odustao od daljeg čitanja. Kada vidim u koje je vode otišla rasprava (samo na temelju reakcija u ovom threadu, nisam čitao komentare) drago mi je što sam tako postupio.

Možda će moj prijedlog zazvučati diktatorski i nedemokratski, no ja ću ga ipak reći: izbrisati sve komentare ispod izvornog članka te onemogućiti novo komentiranje. Neka članak ostane kao svjedok jednog važnog događaja za Apple svijet. Oni koji se žele prepucavati sa temama koje nemaju veze sa Appleom mogu to činiti na velikom broju foruma posvećenima upravo takvim raspravama.
02.09.2011 | 10:29
Dat ću im još par dana lufta. Treba čim prije objaviti nešto novo pa će se smiriti samo od sebe, a onda staviti "Tito" string na listu baniranih izraza.
02.09.2011 | 11:00
"91", "Đesbijo", "pionir", "lijevi", "desni", "opanak", "kamenjar", "urban", "demokracija", "državotvoran", "za što sam se ja borio", "Zagreb", "Rijeka", "Split", "Hercegovina", "Srbija", "predsjednik"...
02.09.2011 | 11:11
02.09.2011 | 13:38
Lock na komentare i mirna Bosna. A brisanje nikako, bar ak se mene pita. Treba sve napisano ostati, kako kome, nekima kroz koju godinu na slavu i čast, a nekima da se pokriju po ušima.
02.09.2011 | 15:04
@ Tomislav
Složio bih se stobom, lock pa nek ostane za povijest.
05.10.2011 | 11:38
Nakon još jednog pokušaja puča u komentarima, od sada su sve riječi u kojima se spominje politika i političke stranke jednosatvno zabranjene, tako da vam uštedim trud, a pogotovo sebi. Imate hrpu drugih poratal gdje možete raspravljeti o tome koliko vam srce želi.
05.10.2011 | 11:55
Cenzura stvara bunt!
05.10.2011 | 12:33
Riba kaže:
Nakon još jednog pokušaja puča u komentarima, od sada su sve riječi u kojima se spominje politika i političke stranke jednosatvno zabranjene, tako da vam uštedim trud, a pogotovo sebi. Imate hrpu drugih poratal gdje možete raspravljeti o tome koliko vam srce želi.

Eh, nisam ovaj thread prije vidio

Naravno da ne želim da Jabučnjak postane mjesto gdje će se sve crniti od, ups. Cenzura je zajebana stvar...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 28 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO