06.06.2006 | 14:11
Ovo je zgodno štivo za sve koji se vole šaliti, tak bi se i ja mogel do besvjesti zabavljati, ali...
Mislim da treba pomoći djebzu koji je dobil iPOD od staraca, radi u 9-vetki, jer mu 9 treba (!!!!), a kad na njegov stroj instalira 9 i 10, to ne funkcionira kak spada (i tu mu možda netko može pomoći uspješnije). Dakle ostaje mu na tom starom stroju raditi u 9-tki i pita da li mu netko može pomoć da poveže iPOD s svojim iMacom 500.
Ja se tu uplićem, jer je mene osobno zamolio za pomoć, a kako sam mu ja preporučil iMaca osjećam dužnost, a NE ZNAM mu pomoći,
djebz je tek školarac, s 14 godina već bil Mac korisnik, ali i jako je talentiran glazbenik (vjerujte bilo bi predugo štivo samo nabrojati njegove vrline koje su već sada na profesionalnom nivou, pa tako uskoro odlazi u Kinu na Olimpijadu zborova (!!!) kao prateći pianist!),
pa mu preporučih Jabučnjak da neki znalac, uz iznjete premise, ponudi pomoć, a kad tamo samo su šaljivđije zainteresirani i spremni za ništa osim na
\"psihološku upomoć\"!
Ne mislim da bi šalama trebalo reći kraj, to je ipak širenje Jabučnjačkog duha, mi koji ne znamo pomoć bumo i dalje komentirali i međusobnim prepucavanjem i duhovitim talentima zabavljali auditorij, ali apeliram na buđenje i stručnog stožera!